Τα διαμάντια δεν είναι παντοτινά: Η Σίρλεϊ Μπάσεϊ δημοπρατεί τα κοσμήματά της

Η θρυλική τραγουδίστρια Σίρλεϊ Μπάσεϊ πρόκειται να διαθέσει σε δημοπρασία ένα μέρος της «σημαντικής» συλλογής κοσμημάτων της, συμπεριλαμβανομένου ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού που της είχε χαρίσει ο Έλτον Τζον .

Τακορυφαία κοσμήματα της συλλογής θαεκτεθούν από τον οίκο Sotheby's στο Λονδίνοαπό τις 24 έως τις 29 Μαΐου ενώ στη συνέχειαθα δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικό σκοπόστο Παρίσι. Μεταξύ άλλων η συλλογήπεριλαμβάνει ένα διαμαντένιο περιδέραιοπου εκτιμάται ότι θα πωληθεί μεταξύ270.000 και 320.000 ευρώ

και ένα σετ από διαμάντιακαι χρυσό του διάσημου οίκου Cartier πουεκτιμάται γύρω στα 250.000 ευρώ.

Σίρλεϊ Μπάσεϊ: Η τραγουδίστρια που ερμήνευσε το «Diamonds Are Forever»

Σημειώνεται ότι η εμβληματική σταρ τραγούδησε για τα διαμάντια στην ταινία του Τζέιμς Μποντ του 1971, «Diamonds Are Forever» με πρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι υπογραμμίζοντας ότι δέχτηκε την πρόταση καθώς οι στίχοι «ήταν αληθινοί για μένα και για τον τρόπο που ένιωθα για τα διαμάντια τότε και τώρα».

«Ησυλλογή κοσμημάτων για μένα είναι σαννα μαζεύω αναμνήσεις και αυτή η συλλογήείναι γεμάτη από αυτές», δήλωσε η Μπάσεϊ.«Όλα τα κομμάτια έχουν νόημα και έχουνμια ιστορία να πουν, είτε τα αγόρασα γιατον εαυτό μου είτε μου τα χάρισαν. Υπάρχειαυτό το πανέμορφο vintage δαχτυλίδι Van Cleef& Arpels της δεκαετίας του ΄60, καλυμμένομε λευκά διαμάντια, το οποίο μου έδωσεο Έλτον Τζον αφού τραγούδησα σε μια απότις βραδιές του Aids Gala και το έχω φορέσειπολλές φορές.

Αποκάλυψεότι ερωτεύτηκε τα κοσμήματα «ως ανερχόμενητραγουδίστρια και αγόρασα για τον εαυτόμου την πρώτη μου σειρά από μαργαριτάρια».

Τακοσμήματα θα εκτεθούν στο Παρίσι απότις 4 Οκτωβρίου ενώ η δημοπρασία θαπραγματοποιηθεί στην γαλλική πρωτεύουσαστις 10 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει οGuardian, τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικέςοργανώσεις που έχει επιλέξει η Μπάσεϊ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα