Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν δύο νεαροί για ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε δύο νεαρούς, για τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή της Β’ ομάδας του ΠΑΟΚ κι ενός φίλου του, στο λιμάνι της πόλης, το 2022.

Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 22 και 23 χρόνων, κρίθηκαν ένοχοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη, όπως αναφέρει το GRTimes.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό έγινε τον Οκτώβριο του 2022, μέσα στο

λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο παθόντες είχαν μεταφερθεί και νοσηλεύτηκαν στην Β’ Προπαιδευτική Κλινική του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου.

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε ο ξυλοδαρμός του νεαρού παίκτη του ΠΑΟΚ

Ο 19χρονος (τότε) ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και τραύμα στο δεξί μάτι ενώ ο συνομήλικος φίλος του έφερε εκδορές και τραύματα στα γόνατα, μώλωπες στο πρόσωπο, ράμματα στο αυτί και αποκόλληση νυχιού σε δάκτυλο του χεριού, συνεπεία δαγκώματος, όπως αναγράφεται στις ιατρικές γνωματεύσεις.

Το περιστατικό έγινε μετά τις 4 τα ξημερώματα στον χώρο του λιμανιού. Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται πως ξεκίνησαν τη συμπλοκή με τους δύο 19χρονους ενώ ενεπλάκησαν κι άλλα δύο άγνωστα άτομα που συμμετείχαν στο ξυλοδαρμό του δεύτερου παθόντα. Ωστόσο δεν αναγνωρίστηκαν από κανέναν εμπλεκόμενο μάρτυρα και δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη τους.

Αρχικά ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Άμεση Δράση της ΕΛΑΣ από μια κοπέλα που βρισκόταν στην παρέα των παθόντων και αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους δύο κατηγορούμενους στην Α’ Προβλήτα του λιμανιού. Η δικογραφία σχηματίστηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα