Θρίλερ στο Ίλιον με τη γονική αρπαγή 4 ανηλίκων από δομή προστασίας -Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ένα θρίλερ εξελίσσεται από το μεσημέρι της Τρίτης (14/5) στο Ίλιον, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να έχει σημάνει συναγερμό για γονική αρπαγή από χώρο παιδικής προστασίας τεσσάρων ανηλίκων.

Σύμφωνα με την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», σημειώθηκε γονική αρπαγή τεσσάρων ανήλικων παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον.

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα των τεσσάρων παιδιών.

Τα

τέσσερα παιδάκια φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αγνοούνται από τη 1.45 το μεσημέρι της Τρίτης (14/5). Το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε το συμβάν αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο φορέας προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή των παιδιών σε κίνδυνο.

Τα προφίλ των τεσσάρων παιδιών που αγνοούνται Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε ανακοίνωσή του καλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα