Τι τρέχει με τους Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Πάνε προς οριστικό χωρισμό, ζουν χωριστά επί μήνες

Κοντά στον οριστικό χωρισμό φαίνεται πως είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Χόλιγουντ: η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ.

Οι αποκαλούμενοι από τους φαν ως «Bennifer» δεν είναι πλέον καλά μαζί, καθώς το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες για οριστική ρήξη στις σχέσεις τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα στο αμερικανικό περιοδικό In Touch, που θέλει τον Μπεν Άφλεκ να έχει φτάσει σε σημείο καμπής με την Τζένιφερ Λόπεζ

και έχει «φύγει» από τη βίλα των 60 εκατ. που μοιράζονται στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, φήμες λένε ότι η Τζένιφερ ήδη ψάχνει σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, ωστόσο, για «επενδυτικούς σκοπούς».

Αν και ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν σχολιάσει δημόσια τις φήμες, η Λόπεζ έκανε πρόσφατα «like» σε μια ανάρτηση στο Instagram σχετικά με ανθυγιεινές σχέσεις και χωρισμό.

Ο βραβευμένος ηθοποιός εθεάθη χωρίς τη βέρα του το Σαββατοκύριακο - πριν την ξαναφορέσει για μια έξοδο με τη Λόπεζ και την οικογένειά τους.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι δυο τους ζουν εντελώς χωριστές ζωές και σε διαφορετικά σπίτια, ενώ πλησιάζει η δεύτερη επέτειος του γάμου τους.

«Ο Μπεν Άφλεκ ήρθε στα σύγκαλά του»

Το ζευγάρι έκανε μερικές κοινές εμφανίσεις το Σαββατοκύριακο, που, ωστόσο, δεν έπεισαν το κοινό. Μετά από σχεδόν δύο μήνες οι δυο τους βρέθηκαν δημόσια μαζί, ωστόσο έφτασαν χωριστά.

Παρόλο που έδειχναν αγαπημένοι για την παράσταση του γιου του Άφλεκ και στη συνέχεια σε σινεμά την περασμένη εβδομάδα και ευτυχισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο την Κυριακή, το PageSix ισχυρίστηκε ότι ο 51χρονος ηθοποιός έχει τελειώσει με τον γάμο και είναι έτοιμος να χωρίσει.

Μια πηγή είπε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ έχει «συνέλθει» με τον γάμο του με το «ονειρεμένο πυρετό» της Λόπεζ.

Ο Άφλεκ ήταν τόσο ερωτευμένος με την 54χρονη σταρ, που δεν μπορούσε να σκεφτεί σωστά, αλλά τώρα το κεφάλι του είναι καθαρό και «ξέρει» ότι πρέπει να χωρίσει, παρότι περνούσε ποιοτικό χρόνο με τη Λόπεζ τις τελευταίες μέρες.

Το People ισχυρίζεται, ακόμη, ότι δεν ευθυγραμμίζονται όσον αφορά στην προσοχή του κοινού, αλλά η πηγή υποστήριξε πως θα επιμείνουν, καθώς έχουν μια «μεγάλη ιστορία αγάπης».

«Αισθάνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απλώς ένα πυρετώδες όνειρο, και έχει συνέλθει τώρα και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει» αναφέρει.

Οι συχνές συναντήσεις της Τζένιφερ Γκάρνερ με τον Μπεν Άφλεκ

Ωστόσο, λάδι στη φωτιά έριξαν και οι συχνές επισκέψεις της πρώην συζύγου του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, στο σπίτι όπου μένει μόνος. Η ηθοποιός εθεάθη να βρίσκεται στον δρόμο της έπαυλης του Μπεν Άφλεκ στο Brentwood και φαινόταν να είναι μόνη χωρίς τα παιδιά της στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Άφλεκ αγόρασε μια νέα βίλα στο Λος Άντζελες, αξίας 19,2 εκατ. δολαρίων, για να είναι πιο κοντά στο σπίτι της Γκάρνερ και των τριών παιδιών του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Γκάρνερ συναντήθηκε πολλές φορές τόσο με τον Μπεν Άφλεκ όσο και με τη Λόπεζ, καθώς βρέθηκαν όλοι μαζί σε εκδηλώσεις που αφορούσαν τα παιδιά τους.

Πώς φούντωσαν οι φήμες χωρισμού για Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Οι θαυμαστές έχουν παρατηρήσει ότι ο 51χρονος ηθοποιός και η 54χρονη τραγουδίστρια περνούν όλο και περισσότερο χρόνο χωριστά τις τελευταίες εβδομάδες. Το διάσημο και πολύ αγαπητό ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί πριν από επτά ολόκληρες εβδομάδες, στα τέλη Μαρτίου, στη Νέα Υόρκη, και μάλιστα δεν φαίνονται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν παρευρέθηκε στο Met Gala με τη σύζυγό του στις 6 Μαΐου, παρά τη σημαντική θέση της ως συμπρόεδρος της εκδήλωσης. Η επίσημη δικαιολογία του Άφλεκ για την απουσία του από το Met Gala ήταν ότι ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα του «The Accountant 2», αλλά η πηγή του In Touch λέει ότι «αποφάσισε να το λήξει» με τη Λατίνα σταρ.

«Επικεντρώνεται στη δουλειά και στα παιδιά του τώρα», προσθέτει η πηγή. «Ο Μπεν Άφλεκ έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το πολυτελές σπίτι των ονείρων τους, αξίας 60 εκατ. δολαρίων, που πέρασαν δύο χρόνια για να το βρουν. Ποτέ δεν θα σταματήσουν να αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει, κι αυτός δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση η σχέση αυτή να κρατήσει», τόνισε.

Τι δεν πήγε καλά στη σχέση Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ

Ένα μεγάλο και άλυτο πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού ήταν οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους διαχειρίζονται τα φώτα της δημοσιότητας, με την Τζένιφερ Λόπεζ να επιδιώκει την προσοχή των media, και τον Μπεν Άφλεκ να τα αποφεύγει.

Οι δυο τους προσπάθησαν να βρουν μια μέση λύση, ωστόσο ο συμβιβασμός κατέληξε να είναι πιο δύσκολος απ' ό,τι πίστευαν. Το ζευγάρι είχε πολλούς δημόσιους καβγάδες, ενώ πολλοί είχαν παρατηρήσει πως ο Μπεν ήταν εμφανώς απογοητευμένος.

Η νέα σόλο εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει το τελευταίο διάστημα μια σειρά από σόλο εμφανίσεις, τόσο στον δρόμο όσο και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Εκτός από το κόκκινο χαλί του Met Gala, η Λατίνα σταρ εμφανίστηκε μόνη της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στο Λος Άντζελες, δείχνοντας ότι είναι καλά και ανεξάρτητη.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, συγκεκριμένα, έφτασε μόνη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Atlas» στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, εν μέσω φημών περί χωρισμού μεταξύ της ίδιας και του συζύγου της, Μπεν Άφλεκ.

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε ένα λαμπερό χαμόγελο στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Egyptian Theatre του Χόλιγουντ, παρά τους ισχυρισμούς ότι ο 51χρονος σύζυγός της έχει «συνέλθει» με τον γάμο του και «ξέρει» ότι πρέπει να χωρίσει.

Η Λόπεζ ήταν εκθαμβωτική, καθώς έκανε όλα τα φλας να αστράψουν στην πρεμιέρα, ενώ προωθούσε τη νέα ταινία περιπέτειας και επιστημονικής φαντασίας.

Η Λατίνα σταρ έδειξε τα γυμνασμένα χέρια της με ένα στράπλες μονόχρωμο φόρεμα που αποτελούταν από λευκό τοπ και μαύρη μακριά φούστα.

Τις τελευταίες εβδομάδες το ζευγάρι έχει βομβαρδιστεί από φήμες ότι ο μόλις δύο ετών γάμος τους βρίσκεται στα τελειώματα. Ωστόσο, η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε ακόμα τη βέρα της στην πρεμιέρα.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν κομψό κότσο, ενώ κρατούσε ένα μαύρο clutch και επέλεξε statement κολιέ και σκουλαρίκια.

Εν τω μεταξύ, ο Μπεν Άφλεκ φωτογραφήθηκε ξανά στα γυρίσματα της ταινίας στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα χωρίς τη βέρα του. Φαίνεται πως τελικά το ονειρεμένο ρομάντζο των «Bennifer» θα έχει άδοξο τέλος.

Φωτογραφίες: Associated Press, Splashnews

Oλες οι ειδήσειςΟι 25 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών μέχρι τώρα -Τι φόρεσαν οι σταρ [εικόνες]Έφτασε να ζυγίζει 200 κιλά και έκανε επέμβαση γαστρικής παράκαμψης -Πώς είναι σήμεραΜια Ελληνίδα ήταν η πιο σέξι παρουσία στις Κάννες -Με φόρεμα γεμάτο αποκαλυπτικά κοψίματα [εικόνες]

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Αφλεκ, Πάνε,tzenifer lopez, ben aflek, pane