Το σπίτι του, η αγκαλιά σου: Φιλοξένησε, Υιοθέτησε - Κάντε μαζί μία νέα αρχή

Μία πρωτοβουλία της Purina® και της Dogs’ Voice - Κυριακή 19 Μαΐου στο Ellinikon experience park.

Προτού συναντήσει τη Θάλεια o Φούτης, ήταν μια ταλαιπωρημένη αδέσποτη μουσούδα σε κατάθλιψη αλλά με έντονο το ένστικτο της επιβίωσης. Είχε μάθει να περιπλανιέται μόνος στους δρόμους, γεμάτος φόβο και επιφυλακτικότητα απέναντι σε κάθε άνθρωπο και ζώο. Ο Φούτης ήταν ένα από τα πυρόπληκτα αδέσποτα που διασώθηκαν από τις πυρκαγιές της Φυλής το 2023, από τους εθελοντές του Dogs’

Voice. Πολύ σύντομα του δόθηκε η ευκαιρία να φιλοξενηθεί προσωρινά από την Θάλεια και έτσι ένα μαγικό ταξίδι ξεκίνησε και για τους δύο. Κάθε μέρα φιλοξενίας είναι για τον Φούτη μια μικρή «νίκη». Πλέον δεν φοβάται να μοιράζεται την καθημερινότητα του με την οικογένεια και τον άλλο σκύλο του σπιτιού, να πηγαίνει βόλτα με λουρί και, πάνω από όλα, να εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Πολλές ακόμα τέτοιες ιστορίες περιμένουν να αρχίσουν από εσάς, στην εκδήλωση φιλοξενίας και υιοθεσίας για μικρούς και μεγάλους με τίτλο «Το σπίτι του, η αγκαλιά σου» που διοργανώνει η Purina® σε συνεργασία με τη Dogs’ Voice στο «Ellinikon Experience Park», την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, από τις 1700.



H Purina®, έχοντας στο επίκεντρο των δράσεων της τον πολύτιμο δεσμό ανάμεσα στον άνθρωπο και το κατοικίδιο, μας καλεί σε μια εκδήλωση φιλοξενίας και υιοθεσίας αδέσποτων που απευθύνεται τόσο σε μελλοντικούς κηδεμόνες αλλά και σε ανθρώπους που έχουν ήδη το κατοικίδιό τους. Οι επισκέπτες θα μάθουν περισσότερα για την αξία και τη διαδικασία της φιλοξενίας, της προσωρινής, δηλαδή, φροντίδας ενός αδέσποτου στο σπίτι – και πώς αυτή μπορεί να κάνει τη ζωή πιο όμορφή για τους ίδιους αλλά και για τα σκυλάκια.

Εκεί θα μπορέσουν να γνωρίσουν τις μουσούδες του Dogs’ Voice που διασώθηκαν από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές και φιλοξενούνται στο προσωρινό καταφύγιο του οργανισμού, στο Μαρκόπουλο. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν ποιος σκύλος ταιριάζει καλύτερα στη ζωή και την καθημερινότητά τους και να προχωρήσουν άμεσα σε φιλοξενία ή υιοθεσία – με την καθοδήγηση και την υποστήριξη των έμπειρων μελών και εθελοντών του Dogs’ Voice.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν έμπειροι εκπαιδευτές σκύλων, η εξειδικευμένη κτηνιατρική ομάδας της Purina® και εκπαιδευτικά δρώμενα για παιδιά με θέμα ‘Άνθρωποι και Ζώα΄. Με κάθε φιλοξενία ή υιοθεσία που θα πραγματοποιηθεί, η Purina® θα προσφέρει την super premium τροφή Pro Plan® για τους πρώτους 3 μήνες καθώς και ένα adoption kit με όλα τα πρώτα απαραίτητα για τον σκύλο. Γιατί κάθε ζώο αξίζει μια ζωή με αξιοπρέπεια και αγάπη και κάθε άνθρωπος αξίζει τη μοναδική καθημερινότητα και την σχέση ζωής που αναπτύσσεται με ένα κατοικίδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλοξένησε Υιοθέτησε - Κάντε,filoxenise yiothetise - kante