Τραγωδία στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητόδρομου - 19 νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Κίνα από την κατάρρευση τμήματος αυτοκινητόδρομου στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ.

Αν και δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής τα αίτια της κατάρρευσης του αυτοκινητόδρομου, η επαρχία αυτή της Κίνας είχε πληγεί από σφοδρές βροχοπτώσεις και φονικές πλημμύρες το τελευταίο διάστημα με τουλάχιστον 110.000 ανθρώπους να απομακρύνονται από τις εστίες τους.

Δεκαοκτώ αυτοκίνητα έπεσαν σε πλαγιά μετά την κατάρρευση του μήκους σχεδόν 18 μέτρων τμήματος του αυτοκινητόδρομου γύρω στις 02:00 το πρωί τοπική ώρα, σύμφωνα με τις Αρχές της πόλης

Μεϊζού της Γκουανγκτόνγκ, της πιο πυκνοκατοικημένης επαρχίας της Κίνας.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν σε τοπικά ΜΜΕ ότι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο κι είδαν να ανοίγει μια τρύπα πλάτους αρκετών μέτρων πίσω τους, μόλις πέρασαν από το τμήμα του αυτοκινητόδρομου που κατέρρευσε.

Βίντεο και φωτογραφίεςκινεζικών ΜΜΕ δείχνουν καπνούς καιφωτιές στο σημείο της τραγωδίας καθώςκαι μαυρισμένα αυτοκίνητα στην πλαγιάκάτω από τον αυτοκινητόδρομο. Διασώστεςανέσυραν 30 άτομα, που διακομίστηκαν σενοσοκομείο, όπως μετέδωσε το κρατικότηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Κίνα, Κατέρρευσε, - 19,tragodia, kina, katerrefse, - 19