Βρετανία: Τρομακτικό τροχαίο, οδηγός έπεσε πάνω σε σπίτι, αναποδογύρισε το αυτοκίνητο και βγήκε χωρίς γρατζουνιά [βίντεο]

Ενα τρομακτικό τροχαίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σπίτι στην περιφέρεια του Γιορκσάιρ στην Βρετανία.

Το ατύχημα έγινε χθες, όταν οδηγός μίας BMW πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα σε γειτονιά , με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέσει πάνω σε τοίχο ενός σπιτιού. Από την ταχύτητα με την οποία έπεσε μάλιστα, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και βρέθηκε στο διπλανό σπίτι, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Αμέσως ο ένας εκ των ενοίκων βγήκε να δει τι συμβαίνει και σοκαρισμένος είδε τον οδηγό

να βγαίνει από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό.

Το ατύχημα έγινε γύρω στις 18:15 τοπική και ο οδηγός σύμφωνα με την αστυνομία, δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, αφού αντιδρούσε καλά σε όσα τον ρωτούσαν.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι από τύχη δεν σκοτώθηκε κόσμος ή και παιδιά που εκείνη την ώρα συνήθως είναι έξω και παίζουν, ωστόσο εκείνη την χρονική στιγμή δεν υπήρχε ψυχή. 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού περιέγραψε το τι άκουσε, ενώ ήταν εντός της οικίας του. «Μπορούσες να ακούσεις τον κινητήρα πριν τη πρόσκρουση. Ετρεχε. Οταν έπεσε στο σπίτι το ένιωσαν να κουνιέται. Ηταν σοκαριστικό. Βγήκα να δω τι έχει συμβεί και αντίκρισα το αυτοκίνητο στο σπίτι του γείτονά μου γυρισμένο ανάποδα».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα