Ζευγάρι αγόρασε σιλό για μία λίρα και το μετέτρεψε σε σπίτι [εικόνες & βίντεο]

Ένα ζευγάρι αγόρασε ένα παλιό σιλό σιτηρών για 1 λίρα και κατάφερε να το μετατρέψει στο σπίτι των ονείρων του.

Ο Bob Campbell, από το Derbyshire, και η σύντροφός του Carol Ann αγόρασαν την κατασκευή μέσω Διαδικτύου και τη μεταμόρφωσαν σε ένα άνετο και οικονομικό σπίτι.

Ο Bob αποκάλυψε ότι εντόπισε την ιστοσελίδα ενώ ξεφύλλιζε το eBay «μετά από μερικές μπύρες». Το ζευγάρι ζει εδώ και σχεδόν έξι χρόνια

στο μικροσκοπικό σπίτι, το οποίο για να δημιουργηθεί κόστισε περίπου 4.000 λίρες (4.649,72 ευρώ).

«Σκεφτόμουν ότι δύο εβδομάδες θα ήταν απολύτως εντάξει, πιθανώς θα είχα... χορτάσει μέχρι τότε, αλλά ναι, ζούμε σε αυτό το σπίτι περίπου πεντέμισι χρόνια», δήλωσε ο Bob στο «Living Big in a Tiny House».

Η Carol Ann ανέφερε ότι «δεν ήταν πολύ ενθουσιώδης στην αρχή» για το έργο, αλλά «ήταν γραφτό να γίνει. Είναι πέντε υπέροχα χρόνια ζωής στη φύση».

Το ζευγάρι αναδιαμόρφωσε, επίσης, τον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το σπίτι τους, ο οποίος διαθέτει έργα τέχνης και μια λίμνη.

Το σιλό προοριζόταν αρχικά για έργο τέχνης, αλλά, με την πάροδο του χρόνου, εξελίχθηκε σε ένα «μικροσκοπικό σπίτι». Έχει ύψος περίπου τέσσερα μέτρα και διάμετρο τέσσερα μέτρα.

«Είναι μικροσκοπικό», είπε ο Μπομπ, ο οποίος έφτιαξε σχεδόν τα πάντα μέσα στο σιλό, συμπεριλαμβανομένου ενός τζακιού από ένα παλιό μπουκάλι φιάλης αερίου και ενός τραπεζιού από λεπίδα πριονιού που τοποθετήθηκε σε σκυρόδεμα.

Χρησιμοποιήθηκε ανακυκλωμένο πλαστικό για να βοηθήσει στη μόνωση της δομής, και τμήματα από παλιά παλέτα κόπηκαν σε τούβλα για χρήση στους τοίχους.

Η κουζίνα διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα περίμενε κανείς: φούρνο, εστίες, βραστήρα και νεροχύτη, άφθονο χώρο για μπαχαρικά.

Το κρεβάτι βρίσκεται σε έναν χώρο ύπνου «στον επάνω όροφο», με πρόσβαση μέσω μιας σκάλας που κατεβαίνει.

Το μπάνιο είναι κρυμμένο πίσω από μια πόρτα «εμπνευσμένη» από κάτι που θα μπορούσατε να δείτε σε ένα υποβρύχιο.

Ένα κυκλικό ντους και μια τουαλέτα κομποστοποίησης «στριμώχνονται» στον μικροσκοπικό χώρο, μαζί με έναν καθρέφτη και έναν νεροχύτη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζευγάρι, [εικόνες,zevgari, [eikones