Γιώργος Λιάγκας για φινάλε Μαζωνάκη, Πάολας και Παντελίδη: Αυτή είναι η επιτομή του κιτς και του trash, ξερνάω

17:49 7/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Με αφορμή το βίντεο που έπαιξε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή, από την τελευταία βραδιά του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολας και του Παντελή Παντελίδη στο Teatro, ο Γιώργος ξέσπασε.

Βλέποντας τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου να πετάνε στην πίστα λουλούδια αλλά και μαξιλάρια, ξεσπάθωσε, ενώ μετά την λήξη του βίντεο άρχισε το παραλήρημα: «Αυτή είναι η εικόνα που έχουν στο εξωτερικό για την Ελλάδα. Αυτή

είναι η επιτομή του κιτς και του trash! Ξερνάω».

Αυτά και πολλά ακόμα είπε ο παρουσιαστής για τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα ούτε με τον Παντελίδη ούτε με τα μπουζούκια, αλλά με τις προκλητικές αντιδράσεις των ανθρώπων που πηγαίνουν σε τέτοια μαγαζιά.

Μάταια η Σάσα προσπαθούσε να του εξηγήσει τη «φιλοσοφία» του μαξιλαροπόλεμου που έγινε στο κλείσιμο του συγκεκριμένου μαγαζιού, ο Λιάγκας της την είπε: «Εσύ τα λες αυτά, επειδή σε φιλοξενεί το συγκεκριμένο κέντρο».

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Γιώργος Λιάγκας για φινάλε Μαζωνάκη, Πάολας και Παντελίδη: Αυτή είναι η επιτομή του κιτς και του trash, ξερνάω appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα