Οικονομικό smartphone από την Acer

Η Acer παρουσίασε το Liquid Z3, μια οικονομική προσθήκη, την πέμπτη κατά σειρά, στην οικογένεια των Android συσκευών της, που θα κοστίζει μόλις 99 ευρώ.

Το Acer Liquid Z3 έχει οθόνη διαγωνίου 3,5 ιντσών και «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Android

4.2 Jelly Bean. Η τοποθέτηση της συσκευής γίνεται στο χώρο των χρηστών smartphone που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτηταστο θέμα του προϋπολογισμού τους. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε μια σειρά ευρωπαϊκών αγορών από τα μέσα Αυγούστου (Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Βρετανία, Ιταλία, Γερμανία, Ουκρανία και Ρωσία). Η συσκευή της Acer θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα: Rock Black και Classic White.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Acer Liquid Z3, διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1 GHz, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 4 GB, κάμερα ανάλυσης 3 Megapixel και θα υποστηρίζει HSPA+ (έως 21 Mbps), Wi-Fi και GPS. Επίσης, θα κυκλοφορήσει και μία έκδοση dual-SIM.

Το smartphone της Acer θα υποστηρίζει επίσης τα Quick Mode Profiles. Τα Quick Mode Profiles (Basic, Senior, Classic και Keypad) ρυθμίζουν αυτόματα τα επιμέρους στοιχεία προκειμένου να μπορούν να το χειριστούν διαφορετικές ηλιακές ομάδες. Παράλληλα, υπάρχει υποστήριξη στο Acer Cloud για εύκολο διαμοιρασμό αρχείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα