Ελληνικό παγωτό γιαούρτι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

09:51 21/7/2012 - Πηγή: EnterTV
Γενικά, αν έχουμε παγωτομηχανή το παγωτό χτυπιέται και παγώνει συγχρόνως και το αποτέλεσμα είναι ένα απαλό και αφράτο παγωτό. Όταν δεν έχουμε παγωτομηχανή ακολουθούμε την παλιά μέθοδο: Παγώνουμε να σφίξει και αφρατεύουμε με μίξερ χειρός, επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές τη διαδικασία μέχρι να επιτύχουμε απαλή υφή χωρίς κρυστάλλους. Υλικά 2 φλ. τσαγιού γάλα φρέσκο 3 κεσεδάκια
Keywords
Αναζητήσεις
παγωτο γιαουρτι παρλιαρου, παγωτο γιαουρτι αργυρω
Τυχαία Θέματα