First Dates – γάμος: Ένα ραντεβού στα τυφλά κατέληξε σε πρόταση

Σε… πρόταση γάμου κατέληξε το χθεσινό επεισόδιο του «First Dates» στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι βγαίνουν «τυφλά» ραντεβού προκειμένου να γνωρίσουν τον έρωτα. Παρόλο που στην συγκεκριμένη εκπομπή έχουν γίνει πολλά ευτράπελα και πολλά από τα ραντεβού είχαν άσχημη κατάληξη, στο επεισόδιο της Δευτέρας 13 Μαΐου, ένα ζευγάρι βρήκε μάλλον το παντοτινό του ταίρι. Ο 78χρονος Γιάννης που έλαβε συμμετοχή στο «First Dates» έκλεψε την παράσταση, καθώς στο ραντεβού

του γνώρισε την 75χρονη Νίτσα, η οποία τον ενθουσίασε τόσο πολύ που αποφάσισε να τη ζητήσει σε γάμο στο τέλος του ραντεβού τους.

Έτσι, όταν κάποια στιγμή η πρωταγωνίστρια του ραντεβού πήγε στην τουαλέτα, ο Γιάννης συνεννοήθηκε με την παρουσιάστρια, Ζενεβιέβ Μαζαρί, και όταν η Νίτσα επέστρεψε στο τραπέζι, την πρότεινε να τον παντρευτεί, προκαλώντας τόσο της δική της έκπληξη, όσο και του κοινού που παρακολουθούσε το επεισόδιο. «Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δεν θα την γλιτώσω! Δεν θα την βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» είπε ο παίκτης, αφήνοντας  την Νίτσα άφωνη. «Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;» αναφώνησε η Νίτσα μιας και είχε δει τον Γιάννη να συνομιλεί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ λίγο αργότερα η παίκτρια είπε στην κάμερα του τηλεπαιχνιδιού γνωριμιών:  «Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα».

Σταματήστε ό,τι κάνετε!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ!#FirstDatesGr #StarChannelTv pic.twitter.com/V2BA23acZ9

— First Dates GR (@FirstDatesGR) May 13, 2024

Είπε το «ναι»

Όσο το υποψήφιο ζευγάρι έτρωγε το επιδόρπιο στο τραπέζι, ο Γιάννης επέμεινε να ζητάει μια απάντηση και η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του First Dates καραδοκούσαν για να μάθουν την έκβαση του ραντεβού. Αργότερα, η παρουσιάστρια και ορισμένοι συνεργάτες της, πλησίασαν με σαμπάνιες στο τραπέζι και ο 78χρονος είπε πως «ε βέβαια έχουμε το ναι, τι δεν το έχουμε; Το έχουμε το ναι, το έχουμε βέβαια». Οι τηλεθεατές δεν άφησαν ασχολίαστη την παραπάνω εξέλιξη και το Twitter γέμισε με σχόλια, κυρίως χιουμοριστικού χαρακτήρα, ενώ κάποιοι έδειξαν την υποστήριξή τους στον έρωτα στην τρίτη ηλικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
First Dates –,