Αγωνίστηκε στο Λονδίνο, μέσω οίκου… ανοχής!...

Αθλητής του Τάε-Κβο-Ντο, άνοιξε ‘οίκο ανοχής’ για να μπορέσει να αγωνιστεί στους ‘Ολυμπιακούς Αγώνες’ στο Λονδίνο!

Πρόκειται για τον αθλητή του Τάε Κβο Ντο από την Νέα Ζηλανδία, Λόγκαν Κάμπελ, είχε αγωνιστεί στους προηγούμενους ‘Ολυμπιακούς Αγώνες’ του Πεκίνου, αλλά, χωρίς να καταφέρει να διακριθεί.

Επειδή, ήθελε ‘πάση θυσία’ να αγωνιστεί στους ‘Ολυμπιακούς Αγώνες’ στο Λονδίνο, αλλά, δεν διέθετε την οικονομική δυνατότητα για να καλύψει τα τεράστια έξοδα που συνεπάγεται μία τέτοια συμμετοχή,

εφηύρε έναν πολύ ‘ευφάνταστο’ τρόπο συγκέντρωσης του απαραίτητου χρηματικού ποσού της αποστολής του… Άνοιξε έναν οίκο… ανοχής!!!...

Βεβαίως, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ‘Ολυμπιακή Επιτροπή’ της χώρας του και λίγο πριν τους αγώνες, του έστειλε επιστολή, δια της οποίας του ζητούσε να διακόψει κάθε σχέση με την επιχειρηματική του αυτή δραστηριότητα, διότι δεν συμβάδιζε με το ‘ολυμπιακό ιδεώδες’.

Έτσι κι έγινε. Ο αθλητής πούλησε την επιχείρηση και πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού βεβαίως είχε προλάβει να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα της συμμετοχής του.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι για να αγωνιστεί στην προηγούμενη Ολυμπιάδα ο Κάμπελ είχε ξοδέψει -περίπου- 120.000 δολλάρια, χρήματα που του είχαν δώσει οι γονείς του, βάσανο την οποία αυτήν την φορά δεν ήθελε να υποστεί -εκ νέου- η οικογένειά του.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα