Ανανεώθηκε το Taxibeat

Η νέα έκδοση του Taxibeat, 3.0 (διαθέσιμη εδώ για iPhone και εδώ για Android) σχεδιάστηκε με πρωταρχικό μέλημα την διευκόλυνση του χρήστη και την ελαχιστοποίηση των βημάτων που απαιτούνται, από τη στιγμή της εισαγωγής της διεύθυνσης παραλαβής, μέχρι την ολοκλήρωση του δρομολογίου. Το νέο, αριστερό μενού διευκολύνει την πλοήγηση μέσα στην εφαρμογή και προσφέρει πιο εύκολη πρόσβαση σε –παλιά και νέα

features. Οι σπουδαιότερες αλλαγές αφορούν στην ευκολία με την οποία ο χρήστης θα μπορεί πλέον να εισάγει τη διεύθυνση παραλαβής:

• Μέσω του Foursquare integration, o χρήστης μπορεί πλέον να καλέσει Taxibeat από μέρη χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει την ακριβή τους διεύθυνση (π.χ. σταθμό Μετρό, κινηματογράφους, εστιατόρια, κοκ).

• Μέσω της επιλογής «Πρόσφατα» ο χρήστης μπορεί εύκολα να καλέσει Taxibeat από διευθύνσεις από τις οποίες είχε ξανακαλέσει στο παρελθόν.

Στα νέα «Αγαπημένα», κάθε χρήστης μπορεί να προσθέσει τις διευθύνσεις από τις οποίες καλεί συχνότερα Taxibeat.

• Tέλος, με την προσθήκη της λίστας «Επαφών» θα είναι απλούστερο από ποτέ για το χρήστη να καλέσει Taxibeat από διευθύνσεις που έχει αποθηκευμένες στον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής του.

Τέλος, διαπιστώθηκε ότι η λειτουργία «Share your Ride» χρησιμοποιείται μόνο από ένα μικρό ποσοστό των επιβατών. Στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτιστοποίησης της εφαρμογής, η οθόνη αυτή καταργήθηκε και δεν αποτελεί πλέον απαραίτητο βήμα για την ολοκλήρωση της διαδρομής, όπως παλαιότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα