Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Στο Θησείο η κεντρική προεκλογική ομιλία

Στο Θησείο θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή 19 Μαΐου, στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στις 20:30. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έχοντας βρεθεί δίπλα σε κάθε πολίτη σε κάθε γωνιά της χώρας, η Νέα Δημοκρατία

ολοκληρώνει την προεκλογική περίοδο με μια μεγάλη συγκέντρωση, στην οποία ο Πρωθυπουργός θα περιγράψει την Ελλάδα του 2027: μια Ελλάδα ισχυρή, σύγχρονη, εξωστρεφή και αυτοδύναμη».

Σήμερα, ο πρωθυπουργός θα περιοδεύσει σε Πέλλα και Ημαθία. Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το πρωί της Τετάρτης την Κρύα Βρύση Πέλλας και στην συνέχεια τη Νάουσα Ημαθίας. Στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά, στο ξενοδοχείο «Limneon». Σημειώνεται πως το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ξαναχτύπησε» στο TikTok -Του ζήτησαν να κάνει haulΠολιτικός “σεισμός” με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση ειδικού σκοπούΈξαλλη η Ακρίτα με τον Σαββόπουλο – Λέει ακροδεξιούς όσους «λάτρεψαν ξαφνικά» τα τραγούδια τουΜπίστης σε Σαββόπουλο: «Αχ βρε Νιόνιο, τι κρίμα, ξέραμε ότι η πλατεία σου είναι άδεια από πάθος»
Keywords
Τυχαία Θέματα