Γερμανού για Σάττι: «Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι αλλά δε διανοηθήκαμε να χασμουρηθούμε»

Πολλά είναι τα σχόλια που προκάλεσε η στάση της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Tα χασμουρητά και οι γκριμάτσες της Μαρίνας Σάττι δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα ούτε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Το πρωί του Σαββάτου 11/5, η παρουσιάστρια που ήταν και μια από τους δημιουργούς του Number One, του τραγουδιού με το οποίο η Έλενα Παπαρίζου είχε κατακτήσει την πρώτη θέση της Eurovision

το 2005, εξέφρασε την αντίθεσή της με την τραγουδίστρια.

«Διαρκεί περίπου μισή ώρα η συνέντευξη τύπου. Και θέλω να πω, με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή που μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε, επειδή πριν 19 χρόνια πήγα κι εγώ στη Eurovision σε αντίστοιχη συνέντευξη τύπου, ήμασταν κι εμείς πολύ κουρασμένοι.

Δεν ήμασταν όσο κουρασμένη ήταν η Έλενα Παπαρίζου αλλά δε διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε, γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη, τόση η ένταση εκείνη τη στιγμή. Και ήμασταν όλοι με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που θα δεχόμασταν, είτε να ακούσουμε εκείνες που θα δεχόντουσαν οι υπόλοιποι» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, δείχνοντας πως η δικαιολογία ότι η Μαρίνα Σάττι ήταν κουρασμένη και γι’ αυτό είχε αυτή τη συμπεριφορά, δεν ευσταθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερμανού, Σάττι,germanou, satti