Η γαστρεντερίτιδα ανέβαλε το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο μπάσκετ

Η επιδημία γαστρεντερίτιδας που έχει κτυπήσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ οδήγησε τον διοργανωτή του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στο μπάσκετ ΕΣΑΚΕ, στην απόφαση για αναβολή του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που ήταν προγραμματισμένο

να γίνει τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, θύματα της γαστρεντερίτιδας έχουν πέσει οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ, οι Τέπιτς, Βασιλειάδης, Τσόχλας, Δέδας, Σχορτσανίτης, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπης. Οι παίκτες αυτοί δεν προπονήθηκαν και ούτε αναμένεται να προπονηθούν έως και την Δευτέρα, οπότε ήταν φυσικό επόμενο να υπάρξει αναβολή της αναμέτρησης, η οποία θα οριστεί σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΕΣΑΚΕ, έχει ως εξής:

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Δευτέρα 23/11 στο ΟΑΚΑ συνάντησης ΠαναθηναϊκούΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για λόγους ανωτέρας βίας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει εύκολο έργο στο ΣΕΦ νωρίς την Κυριακή το μεσημέρι απέναντι στον μαχητικό Κόροιβο, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια από τα οποία πολύ δυνατή αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στην Κηφισιά όπου η ΑΕΝΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα στο Ρέθυμνο η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα, ενώ στη Ρόδο ο Κολοσσος θα αντιμετωπίσει το νεοφώτιστο αλλά πολύ δυνατό Λαύριο.

Στην Πάτρα ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τον Αρκαδικό και στο Αλεξάνδρειο ο Άρης θα φιλοξενήσει την ομάδα της Καβάλας.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι το ακόλουθο:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου

17:00 Ρέθυμνο-Τρίκαλα
17:00 ΑΕΝ Κηφισιά-ΑΕΚ
17:00 Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο
17:00 Απόλλων Πάτρας-Αρκαδικός
17:00 Άρης-Καβάλα

Κυριακή 22 Νοεμβρίου

12:30 Ολυμπιακός-Κόροιβος

Keywords
Τυχαία Θέματα