Καινούργιου για Μικρούτσικο: Όλη μέρα έκλαιγα στο σπίτι μου, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να με αποδομήσει

Την απάντηση της θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου σε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εκείνη σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι δεν είχε την ελευθερία λόγου που ήθελε και πως ένιωθε καταπιεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι έκλαψε και σοκαρίστηκε αφότου είδε τη συνέντευξη. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν βλέπετε τον Ανδρέα μαζί μας σήμερα, να εξηγήσω κάποια πράγματα… Η αλήθεια είναι ότι έδωσε μια συνέντευξη το Σάββατο, στην οποία παιδιά ότι για 1η φορά στη ζωή

μου μετά έβαλα τα κλάματα. Δηλαδή, έχουν πει για μένα πόσα, μπορεί να έχω στεναχωρηθεί, να έχω απογοητευτεί, αλλά να πάρω την οικογένειά μου και να κλειστώ στον εαυτό μου και όλο το Σάββατο να κλαίω στο σπίτι μου δεν μου έχει ξανασυμβεί».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια περιέγραψε ότι οι γονείς της την πήραν τηλέφωνο απορημένοι με τη συμπεριφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Με πήραν οι γονείς μου μετά από αυτή τη συνέντευξη και μου είπαν: “Γιατί γίνεται αυτό συνέχεια; Γιατί συνέχεια σε αποδομεί; Γιατί συνέχεια μιλάει αρνητικά για σένα; Γιατί συνέχεια σου επιτίθεται; Του έχεις κάνει κάτι;”. Ειλικρινά είμαι σε σοκ διότι δεν πίστευα, όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη, ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω και από κει. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί και μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες».

Επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε για τη μεταξύ τους σχέση: «Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί, του ζητώ συνέχεια να με διορθώνει, ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ειλικρινά σας μιλάω, δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει την γνώμη του και να προσβάλλει τον Γιάννη, την Χρύσα, τον Γρηγόρη ή εμένα. Και πάλι λέγαμε πως σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και από τον πατέρα μου και να τον αφήνουμε να πει την γνώμη του. Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου πόσες φορές, επειδή ο Ανδρέας μπορεί να τους έχει προσβάλλει, αλλά πάλι λέμε ότι “είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει μια πορεία”. Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης και μου έχουν πει «πως επιτρέπεις σε αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει έτσι για εμάς. Ακόμα και όταν ένιωθα να πνίγομαι, τον έβαζα πάνω από όλα. Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι τους μεγαλύτερους και τους ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία».

Συνεχίζοντας, διευκρίνισε: «Ακόμα κι όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και μια ένταση, που πολλές φορές οφειλόταν σε αυτό, εγώ έσκυβα το κεφάλι και έλεγα ότι ο Ανδρεας ξέρει καλύτερα. Ακόμα και σε ένα σκηνικό που έχω μετανιώσει πάρα πολύ, το οποίο αφορούσε στη Φαίη Σκορδά και έχω ζητήσει δημόσια συγνώμη στην κοπέλα, ήταν επειδή ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού». «Όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλά το να βγαίνει στα άλλα κανάλια και κάθε μέρα να με αποδομεί… Πείτε μου, αν έχω κάνει κάτι λάθος ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου δίνοντας τον λόγο στους συνεργάτες της προκειμένου να τοποθετηθούν και εκείνοι με τη σειρά τους.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός

Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο 27 Απριλίου. Σχολίασε, μεταξύ άλλων, την εμφάνισή του στη «Super Κατερίνα»: «Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο σόου, που ξεκινάει μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα έργα δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα».

Ενώ, για τη συνεργάτιδά του και παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, είπε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα είτε πληκτρολόγια έξυπνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καινούργιου, Μικρούτσικο, Όλη,kainourgiou, mikroutsiko, oli