Κασσελάκης “τροχόσπιτο”: Το κινητό ”στρατηγείο” για την περιοδεία

Ένα… τροχόσπιτο από την Αγγλία επιστράτευσε ο Στέφανος Κασσελάκης για να συνεχίσει τις περιοδείες του, ενόψει ευρωεκλογών, στην ηπειρωτική Ελλάδα. Μετά το πανάκριβο σκάφος με το οποίο επισκέφθηκε τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφερε τώρα στην Αθήνα, σύμφωνα με το Star, ένα τροχόσπιτο, το οποίο προορίζεται να γίνει

το κινητό του «στρατηγείο». Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα εντάξει το τροχόσπιτο στην προεκλογική του καμπάνια από αύριο το πρωί και για τις επόμενες 29 ημέρες, μέχρι την ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών 2024. Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα του σταθμού της Κηφισιάς, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου να τοποθετηθεί σε αυτό ένα γραφείο για τις ανάγκες του Στέφανου Κασσελάκη και των συνεργατών του.

Στο τροχόσπιτο έχουν ήδη τοποθετηθεί μια πελώρια φωτογραφία του κ. Κασσελάκη και το γενικόλογο σύνθημα «Καλύτερη ζωή, τώρα», ώστε να παραπέμπει σε κινούμενο προεκλογικό περίπτερο. Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να ξεκινήσει τις περιοδείες του από τη βόρεια Αττική και τη Μακεδονία. Το τροχόσπιτο θα το έλκει ένα βανάκι. Η ιδέα για το «κινητό στρατηγείο», όπως ανέφεραν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, ήταν του ίδιου, πριν από έναν μήνα. Ορισμένοι μίλησαν για «αμερικάνικη συνταγή», ενώ άλλοι θυμήθηκαν την πολυήμερη περιοδεία του Γιώργου Παπανδρέου κατά μήκος της Εγνατίας οδού, με δύο υπερπολυτελή πούλμαν, με υπουργούς και δημοσιογράφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα