Κέντρικ Ναν ανανέωση: Για δύο ακόμη χρόνια θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό το Αμερικανός γκαρντ

Με την ανανέωση του Ναν ολοκληρώθηκε το κλίμα ενθουσιασμού στον Παναθηναϊκό, ύστερα από την πρόκριση στο Final Four της Euroleague. Ο Κέντρικ Ναν θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τα επόμενα χρόνια με ένα συμβόλαιο που αναμένεται να ξεπεράσει τα 6 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους. Ο Κέντρικ Ναν

έδωσε μία μοναδική παράσταση στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι, υπογράφοντας την πρόκριση του τριφυλλιού στο Final Four και έτσι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την κατάλληλη κίνηση προκειμένου να διατηρήσει τον Αμερικανό γκαρντ του ΝΒΑ στην ομάδα.

Ο Κέντρικ Ναν έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό να αναμένεται να τον διατηρήσει στο ρόστερ του για ακόμα δύο χρόνια, έως  το 2026. Ο μοναδικός τρόπος να χαθεί ο Ναν για το τριφύλλι, είναι να βρεθεί μία πραγματικά σπουδαία πρόταση που θα τον πείσει να γυρίσει στις ΗΠΑ. Σε 33 αγώνες στη Euroleague, ο Ναν έχει 15.9 πόντους (47% στο δίποντο, 41% στο τρίποντο, 96% στις βολές), 2.6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ένα κλέψιμο, με 11.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:20. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως είναι ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα του Παναθηναϊκού και πως ο στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να κερδίζει και να κατακτήσει τον τίτλο της Euroleague.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendrick Nunn fan page (@kendrick12nunn_)

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε στο instagram το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κέντρικ Ναν για να μείνει για ακόμα δύο χρόνια στην Ελλάδα. Με νέο του μήνυμα, ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την συγκλονιστική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, σημειώνοντας ότι η ανανέωση του Κέντρικ Ναν ήταν η… αρχή. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που γέμιζε κάθε εβδομάδα το γήπεδο, μην υπολογίζοντας τίποτα. Που ήταν όλοι κόσμιοι, απλοί οπαδοί, οργανωμένοι… Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όσα κάνετε όλη τη χρονιά είναι να κρατήσουμε τον Ναν. Για αρχή… Και πάλι ευχαριστώ».

Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη από τον Ισπανό δημοσιογράφο, Τσέμα Ντε Λούκας, ο οποίος ανέφερε σε ανάρτηση πως η συμφωνία για την ανανέωση του Ναν περιλαμβάνει να έχει NBA out γι’ αυτό το καλοκαίρι. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ αποκάλυψε το συμβόλαιο του Αμερικανού σκόρερ, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στην υπογραφή του Ναν θέλοντας να τονίσει την παραμονή του στην ομάδα ενώ του… συνέστησε να αρχίσει να μαθαίνει ελληνικά! Μια ανανέωση που έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Τζέριαν Γκραντ και Μάριους Γκριγκόνις.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέντρικ Ναν, Παναθηναϊκό, Αμερικανός,kentrik nan, panathinaiko, amerikanos