“Κουδούνια Φιλίας” Δήμος Γλυφάδας: Μια μεγάλη αγκαλιά για τα άτομα με αυτισμό

Αρωγός του μηνύματος «Η Φιλία είναι Δώρο» έγινε και φέτος στην πόλη της Γλυφάδας,  μια μεγάλη γιορτή στο Δρόμο των Ποιητών, όπου εκατοντάδες πολίτες έψαξαν και βρήκαν τα «Κουδούνια Φιλίας» που ήταν κρεμασμένα σε διάφορα σημεία, στο πλαίσιο εκστρατείας που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον παγκόσμιο εθελοντικό οργανισμό Best Buddies, για τη στήριξη των ατόμων με νοητική υστέρηση και αναπτυξιακές διαταραχές. O  Δήμαρχος Γλυφάδας  Γιώργος Παπανικολάου που έδωσε πολλή αγάπη και μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν στη γιορτή, ανέφερε τα εξής:«Με την υπέροχη

ομάδα των #Best Buddies Greece# πραγματοποιήσαμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μια δράση που πλέον έχει καθιερωθεί στην πόλη μας. Κρεμάσαμε τα κουδούνια φιλίας στον κεντρικό εμπορικό μας δρόμο στη Μεταξά για να απευθύνουμε προς όλους για μία ακόμη φορά το μήνυμα ότι η συμπερίληψη, η φιλία, η αλληλεγγύη είναι πάντα κατευθυντήριες αρχές μας και προτεραιότητες.

Και πρόσθεσετονίζοντας : Ευχαριστούμε τα υπέροχα παιδιά που συμμετείχαν μαζί με τις οικογένειές τους.Ευχαριστούμε τους εθελοντές των Best Buddies. Ευχαριστώ την αρμόδια αντιδήμαρχο Λένα Δεναξά για τον συντονισμό της δράσης. Με αγάπη για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της, θα συνεχίσουμε με πάθος και συνέπεια την υλοποίηση του σχεδιασμού μας για να μπορεί κάθε συμπολίτης μας με αναπηρία ή νοητική στέρηση να έχει παντού τις ίδιες ευκαιρίες και τις ίδιες δυνατότητες όπως όλοι μας. Γιατί ποτέ κανένας δεν πρέπει να είναι μόνος του».

Σημαντική δράση τα “Κουδούνια Φιλίας”

Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας Δαφνούλα Χαρίση – Μπίλια και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία και για τα ΑμεΑ Γιώργος Ταβερναράκης. Με θερμά λόγια και συγκινησιακή φόρτιση μίλησαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ΑμεΑ «Εν Πλω» Γλυφάδας, των Best Buddies Ελλάδας, καθώς και άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού. Αναφέρθηκαν στην πολύ σημαντική αυτή δράση και κάλεσαν τους παρισταμένους να ξεκινήσουν την αναζήτηση για τα «κουδούνια φιλίας»  #BestBuddiesBells #BestBuddiesGreece Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σωματείο μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του:www.bestbuddiesgreece.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα