Λονδίνο σπαθί: Με έξι αστυνομικούς και τρία χτυπήματα από taser η σύλληψη του 36χρονου

Τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στη σύλληψη του 36χρονου ο οποίος την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση με σπαθί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο με αποτέλεσμα ένα 14χρονο παιδί να χάσει τη ζωή του, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο φαίνονται έξι αστυνομικοί να επιχειρούν να προσεγγίσουν τον 36χρονο ο οποίος ακόμα κρατάει το σπαθί στα χέρια του. «Μείνε ακίνητος» ακούγονται οι αστυνομικοί να φωνάζουν στον 36χρονο και στη συνέχεια του ρίχνουν με τρία διαφορετικά taser για να τον

ακινητοποιήσουν.

The moment a suspect was tasered and arrested after a 14-year-old boy was killed in a sword attack in Hainault has been captured by a doorbell camera.

Read more here https://t.co/yUfOqJWsLo pic.twitter.com/xqaFmeCwA7

— The Telegraph (@Telegraph) April 30, 2024

«Σύλληψη του υπόπτου, σύλληψη του υπόπτου» φωνάζει τελικά ένας από τους αστυνομικούς για να δείξει ότι η επιχείρηση έληξε. Μετά την ακινητοποίηση του 36χρονου οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι συλλαμβάνεται για φόνο. Μέχρι ώρας ο 36χρονος παραμένει στο νοσοκομείο μετά τα τραύματα που υπέστη όταν το όχημα που οδηγούσε έπεσε σε κτήριο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, και ως εκ τούτου δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση. Σύμφωνα με την αστυνομία, πάντως, ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν ακόμα άγνωστα, δεν είχε ποινικό μητρώο και δεν ήταν γνωστός στις αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λονδίνο, 36χρονου,londino, 36chronou