Ο Μπακασέτας έτοιμος να επιστρέψει!

Έτσι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα «την ώρα που τα τουρκικά ΜΜΕ αλλά τις τελευταίες ημέρες και τα ελληνικά ασχολούνται και μάλιστα καθημερινά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τάσου Μπακασέτα, ο ίδιος έβγαλε την… είδηση με την ανατολή του νέου έτους». Βέβαια δεν ασχολούνται μόνο με την ποδοσφαιρική καριέρα του Μπακασέτα και που θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά με την προσωπική του ζωή! Αυτό φυσικά γίνεται επειδή ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τη σύντροφό

του.

Ο λόγος για την πανέμορφη Σπυριδούλα Ανδριώτη, η οποία είναι απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας αλλά επίσης είναι γνωστή και πετυχημένη influencer (με σχεδόν 89 χιλιάδες followers στο Instagram) και επιχειρηματίας! Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως και «οι δυο τους φαίνεται πως έκαναν παρέα αλλαγή χρόνου στην Τουρκία και αμφότεροι πόσταραν στα social media την πρώτη τους κοινή φωτογραφία με ευχές για το νέο έτος»!

Και βέβαια ίσως να πρόκειται για έναν πολύ καλό λόγο για να επιστρέψει ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας σύντομα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού η αποχώρησή του από την Τραμπζονσπόρ θεωρείται δεδομένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπακασέτας,bakasetas