Ο Τζορτζ Μάικλ στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Μπορεί οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων να θέλουν να κρατήσουν ως μυστικό το ποιοι αστέρες θα συμμετάσχουν στην τελετή λήξης, ωστόσο κάποιοι τους προδίδουν.

Σήμερα (Τετάρτη), ο πρώην τραγουδιστής των Wham! Τζορτζ Μάικλ ανακοίνωσε στο twitter πως θα λάβει μέρος

στην τελετή. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, κάνει συνεχώς πρόβες για την Ολυμπιακή τελετή, ενώ είναι λίγο νευρικός, καθώς έχει να παίξει για περίπου έναν χρόνο. Ωστόσο, όπως τόνισε, «οι πρόβες ακούγονται υπέροχες».

Επίσης, το βρετανικό ροκ συγκρότημα Muse, ανέφερε στο περιοδικό NME πως θα συμμετάσχει στη «γιορτή του Ολυμπιακού αποχωρισμού». Παράλληλα, ακούγονται ότι θα δώσουν το «παρών» και τα μουσικά συγκροτήματα «The Who», «Madness», «Take That» και «Spice Girls».

Ωστόσο οι διοργανωτές δεν επιβεβαιώνουν τίποτα: «Θέλουμε να τα κρατήσουμε όλα μυστικά: όπως στην τελετή έναρξης», δήλωσε εκπρόσωπος.

Η τελετή λήξης αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 80 χιλιάδες ανθρώπους στις κερκίδες του Ολυμπιακού σταδίου, καθώς και περίπου 900 εκατ. τηλεθεατές. Θα ονομάζεται «Συμφωνία στη βρετανική μουσική» και θα έχει ως καλλιτεχνικό διευθυντή τον Κιμ Γκάβιν. Θα υπάρχουν περίπου 4.000 εθελοντές, μεταξύ των οποίων 400 παιδιά.

Στο στάδιο θα υπάρχουν τρεις σημαίες: η ελληνική, η βρετανική και η βραζιλιάνικη, καθώς η πόλη του Ρίο θα είναι ο επόμενος σταθμός των Ολυμπιακών Αγώνων.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα