Ολυμπιακός: Μένει να πει το “ναι” ο Παλομίνο

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Ο Ολυμπιακός μπήκε σφήνα στις επαφές της Αταλάντα με την Σαλερνιτάνα (Ιταλική ομάδα) για να κλείσει τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο. Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυναμικά τις τελευταίες ώρες στη μάχη για την διεκδίκηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού τονίζοντας ότι σήμερα ή αύριο θα υπάρξει οριστική απόφαση.

Κατά τους Ιταλούς,

ο έμπειρος στόπερ καλύπτεται οικονομικά, τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τη Σαλερνιτάνα, ενώ η Αταλάντα είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του, αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (βουλγαρικό) έχει μόλις πέντε συμμετοχές στη σεζόν στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις και έχει αγωνιστεί συνολικά 35 λεπτά.

Όλα δείχνουν ότι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τη μεταγραφή του Παλομίνο, ο οποίος αγωνίζεται 6,5 χρόνια στην Αταλάντα με την οποία έχει συνολικά 224 αγώνες, εννέα τέρματα και πέντε ασίστ. Ο Αργεντινός αμυντικός έχει αγωνιστεί επίσης στην Σαν Λορέντζο, στην Αργεντίνος Τζούνιορς, την Μετς και την Λουντογκόρετς.

Το παλεύει για Κάρμο

Παράλληλα ο Ολυμπιακός διατηρεί δίαυλος επικοινωνίας με την Πόρτο για τον δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο. Οι “δράκοι” απέρριψαν την πρώτη προσφορά την πειραϊκής ομάδας, όμως από την άλλη δεν θέλουν να κρατήσουν έναν παίκτη που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κονσεϊσάο. Έντονο ενδιαφέρον για τον 24χρονο Πορτογάλο στόπερ έχει δείξει η Λιόν, από την οποία η Πόρτο ζητάει 1.000.000 για εξάμηνο δανεισμό και οψιόν πώλησης το καλοκαίρι 15.000.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, οι ερυθρόλευκοι διατηρούν επαφές με τη Ζιλ Βιθέντε για τον Γκαμπριέλ Περέιρα, με τις απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας να είναι αρκετά υψηλές για τον 23χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Επίσης, στην Αργεντινή επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς για την αγορά του 70% των δικαιωμάτων του 22χρονου Αργεντινού στόπερ (με ιταλικό διαβατήριο) Νικολάς Βαλεντίνι, αλλά για την ώρα τις δύο πλευρές χωρίζει αρκετή απόσταση στο οικονομικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μένει, “ναι”, Παλομίνο,olybiakos, menei, “nai”, palomino