Ράμα Γαλάτσι: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω

Με χορωδίες, τραγούδια και χορό, «συνοδεύτηκε» η ομιλία του Έντι Ράμα στο Γαλάτσι. Ο Αλβανός πρωθυπουργός έφτασε στις 12:00 στο Κλειστό του Γαλατσίου όπου πλήθος Αλβανών είχαν σπεύσει από νωρίς για να τον ακούσουν. H επίσκεψη του Ράμα ήταν καθαρά ιδιωτική, όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, αφού ο Αλβανός πρωθυπουργός δεν είχε καμία θεσμική συνάντηση με κάποιον εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης. Παρουσία περίπου 5.000 ανθρώπων, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας ξεκίνησε από την Αθήνα την περιοδεία του

σε πόλεις της Ευρώπης.

«Έντι, Έντι»

Την εκδήλωση άνοιξαν ο τραγουδιστής Νόιζι και η Έρα Ρούσι, ενώ υπήρξαν άλλες οκτώ ομιλίες πριν από αυτή του Ράμα, ο οποίος έφτασε με σημαντική καθυστέρηση στο Γαλάτσι, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Μόλις ανέβηκε στη σκηνή, ακούστηκε ο αλβανικός εθνικός ύμνος και πριν την ομιλία του το κοινό φώναζε «Έντι, Έντι», σε ένα στάδιο κατάμεστο από αλβανικές σημαίες, ενώ στα μάτριξ τοποθετήθηκαν και οι ελληνικές.

Ο Ράμα, ξεκινώντας την ομιλία του, είπε πως «δεν ήρθα να προκαλέσω, ήρθα να μιλήσω στον λαό μου», κάτω από έντονα χειροκροτήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ράμα Γαλάτσι, Ήρθα, Αθήνα,rama galatsi, irtha, athina