Στην Αστόρια ο «Ιππότης της Ασφάλτου»

Στην Αστόρια της Νέας Υόρκης βρίσκεται αυτό το διάστημα το πασίγνωστο ‘υπεραυτοκίνητο’ «ΚΙΤΤ» της διάσημης σειράς, που προβαλλόταν στους τηλεοπτικούς δέκτες πριν από 30 χρόνια, με τίτλο «Ιππότης της Ασφάλτου».

Σίγουρα, ιδιαίτερα ευτυχείς πρέπει να είναι αυτό το διάστημα οι κάτοικοι της περιοχής Αστόρια, αλλά και του Κουίνς γενικότερα και οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς «Ιππότης της Ασφάλτου» θα έχουν πολλά να συζητούν αυτές τις ημέρες.

Μπορεί το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων να ήταν μόνο ένα κινηματογραφικό μοντέλο,

αλλά, το αντίγραφο που ανασκεύασε ο δάσκαλος δημοτικού σχολείου, Μίκι Γκάρνπλογκ και που χρειάστηκαν 10 ολόκληρα χρόνια για να το ολοκληρώσει, κάνει εκπληκτικά πράγματα.
Ο φανατικός οπαδός του «Ιππότη της Ασφάλτου», δεν περιορίστηκε στις μηχανικές επιδόσεις του ‘ΚΙΤΤ’, αλλά αντέγραψε όλες τις συνομιλίες του πρωταγωνιστή με το αυτοκίνητό του και τις ενσωμάτωσε στο δικό του. Έτσι όταν μιλά κανείς στο αυτοκίνητο, εκείνο του απαντά ως γνήσιος θρυλικός ‘ΚΙΤΤ’.
Το πόσο αφιερωμένος στο αυτοκίνητο και τις ικανότητές του είναι ο ιδιοκτήτης του, φαίνεται και από το γεγονός πως δεν παρέλειψε να προσθέσει ακόμα και το προπέτασμα καπνού, με την πασίγνωστη πετρελαιοκηλίδα που ήταν και το σήμα κατατεθέν του ‘ΚΙΤΤ’.

Το όνειρο του δημιουργού είναι να το μετατρέψει σε τηλεκατευθυνόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα