Βιτάλη Ισραήλ: Η τραγουδίστρια ακύρωσε τη συμμετοχή της σε συναυλία

Η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε την εμφάνισή της σε προγραμματισμένη συναυλία που θα γίνει στο Ισραήλ, ενώ στη θέση της θα εμφανιστεί η Πίτσα Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια είχε κανονίσει από τον Οκτώβριο του 2023 να εμφανιστεί στο πλευρό ενός πασίγνωστου Ισραηλινού τραγουδιστή, σε μια συναυλία που θα γινόταν προς τιμήν του, στις 28 Μαΐου. Ωστόσο, οι διοργανωτές καταγγέλλουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού» πως η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε την εμφάνισή της μία εβδομάδα πριν,

αφήνοντάς τους ξεκρέμαστους. Συνεργάτης της τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή κι εξήγησε τους λόγους που θέλησε να ακυρώσει τη συμμετοχή της. «Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα εκ μέρους της κας Βιτάλη, ότι δεν θέλει να πάει τώρα να δώσει συναυλία στο Ισραήλ, διότι φοβάται λόγω του πολέμου. Ο μόνος λόγος είναι αυτός και κανένας άλλος. Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος και φυσικά, θα πάει. Φοβάται, δεν θέλει να πάει τώρα. Έχουμε ενημερώσει τους διοργανωτές», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ωστόσο, ο Ισραηλινός τραγουδιστής απάντησε στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, λέγοντας πως δεν θέλει να παίξει ή να φιλοξενήσει στη χώρα του κανέναν που μισεί το Ισραήλ. «Λίγο πριν τη συναυλία μου στο Ηangar, όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στη συναυλία, λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. Και χωρίς να “απολογηθεί” καθόλου. Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόου και παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση, επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλία. Η Ελένη ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και λόγω προσβολής προς εμένα και το κοινό, δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ. Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου», δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιτάλη Ισραήλ,vitali israil