Πιθανή η αποχώρηση του Πουγιόλ

14:07 4/7/2013 - Πηγή: TNSite
Είναι ο φυσικός ηγέτης και ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα. Ο Κάρλες Πουγιόλ είναι η προσωποποίηση του πάθους και της αγάπης για τη φανέλα, κάτι που αποδεικνύει η λαχτάρα του να επιστρέψει δυνατός μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο γόνατο. Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε στη «Mundo Deportivo», όπου, όμως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

«Η αποθεραπεία μου προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Μετά από οκτώ δύσκολους μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ταλαιπωρήθηκα πολύ από το γόνατό μου, νιώθω

πάλι έτοιμος να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν σας κρύβω πως υπέφερα πολύ και κάποιες φορές σκέφτηκα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση», τόνισε ο αρχηγός της «Μπάρτσα».

Το ενδεχόμενο αυτό δεν έχει αποκλειστεί ακόμα, σύμφωνα με τον Πουγιόλ. «Θα ξεκινήσω την προετοιμασία με την ομάδα, θα προσπαθήσω να βρεθώ σε καλή κατάσταση, ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, αλλά αν δω πως πονάω, πως δεν μπορώ να επανέλθω στην προηγούμενη κατάσταση, τότε θα αποχωρήσω. Δεν φοβάμαι να… κρεμάσω τα παπούτσια μου. Απλώς ελπίζω πως αυτό δεν θα γίνει σύντομα», ήταν η ευχή του Κάρλες Πουγιόλ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα