Ζαρκάδι με σάλτσα μαυροδάφνης

1 μπούτι ζαρκαδιού κομμένο σε κομμάτια (μερίδες) 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας 400 γρ. ντοματάκι κονκασέ 1 ποτήρι του κρασιού μαυροδάφνη 1 ποτήρι του κρασιού λευκό γλυκό κρασί 5 κόκκους μπαχάρι αλάτι 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Πλένουμε πολύ καλά το κρέας και το βράζουμε 30 λεπτά χωρίς αλάτι σε χαμηλή φωτιά.

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο για 3-4 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Αναζητήσεις
ζαρκαδι με μαυροδαφνη και πελτε, zarkadi
Τυχαία Θέματα