Μεζέδες του μπακάλη

Από τα μπακάλικα της πόλης επιλέξαμε μεζέδες, νηστήσιμους και μη.

Από τον Λεβόν Τσερτσιάν τη λακέρδα του Εβρέν, ο οποίος φτιάχνει και υπέροχα καπνισμένες σαρδέλες.Από τον Μιράν βελούδινο χούμους στις «αποχρώσεις» του ταχινιού, αλλά και ταραμοσαλάτα υπόλευκη από εργαστήριο στην Παλαιά Κοκκινιά.Ο Πασχαλίδης, γνωστός για τα ωραία του αλίπαστα, βάλθηκε να κάνει καπνιστές τις ελιές και πέτυχε σπουδαία γεύση, τραγανή υφή, με αλμύρα και οξύτητα. Τις βρίσκουμε στο Benito και στον Μιράν.

Λεβόν Τσερτσιάν, Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 80, Πειραιάς, 210-45.22.015.

Benito, Θέτιδος 22, Π. Φάληρο, 210 98 37 677.

Μιράν, Ευριπίδου 45, Αθήνα, 210 32 17 187.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεζέδες,mezedes