Θέσεις Εργασίας από το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών

Εργασία

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου, λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, το οποίο θα προσλάβει 40 εξωτερικούς συνεργάτες με συμβάσεις μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δικτύωση Μονάδων Υγείας για την ιχνηλασιμότητα των Σοβαρών Ανεπιθύμητων Συμβάντων και Αντιδράσεων» (MIS381360).

Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί από 28 ειδικότητες της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από τις οποίες οι δημοφιλέστερες, από πλευράς αριθμού θέσεων, είναι οι ακόλουθες:

Νοσηλευτικής,
πέντε θέσεις,Αιματολογίας, τρεις θέσεις,Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας με ειδίκευση στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, τρεις Θέσεις,Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, δύο θέσεις, καιΟικονομικών επιστημών με ειδίκευση στα Οικονομικά της Υγείας, δύο θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν δύο απόφοιτοι Λυκείου ανεξαρτήτως ειδικότητας, ενώ από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες: Βιοχημείας με ειδίκευση στη μοριακή και κυτταρική βιολογία, Βιοϊατρικών σπουδών με ειδίκευση στην αναγεννητική ιατρική, Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, Βιολογίας με ειδίκευση στις εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική, Βιολογίας με ειδίκευση στη Μοριακή Ογκολογία, Κυτταρικής Βιολογίας και Φυσιολογίας με ειδικότητα στη Γενετική και Ανοσολογία, Βιοπαθολογίας - Ανοσολογίας Μεταμόσχευσης, Νευροχειρουργικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Διοίκηση Υγείας, Οικονομικών επιστημών με ειδίκευση στη Διοίκηση Υγείας, Νοσηλευτικής με ειδίκευση στη Διοίκηση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Κοινωνιολογίας με ειδίκευση στην Κοινωνιολογία της Υγείας, Πολιτικών Επιστημών με ειδίκευση στην περιβαλλοντική και οικονομική διαχείριση της υγείας, Νομικής με ειδίκευση στο Δίκαιο της Υγείας, Ψυχολογίας με ειδίκευση στη Διοίκηση Υπηρεσιών, Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, Φαρμακευτικής με ειδίκευση στη Φαρμακευτική Ραδιοχημεία, Βιοτεχνολογίας, Νευρολογίας, Επικοινωνίας, Οικονομικής Διαχείρισης υποστήριξης προγράμματος, Υποστήριξης διοικητικών εφαρμογών και Πληροφορικής. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210 6597617,6597619 και 6597620.

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα