Στις 5 Μαϊου η πρώτη προπόνηση της εθνικής Κίνας με τον Γιαννάκη

13:57 29/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Την πρώτη προπόνηση ως νέος oμοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ανδρών της Κίνας θα επιβλέψει στις 5 Μαΐου ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο Έλληνας προπονητής έχει καλέσει 24 αθλητές στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των Πανασιατικών Αγώνων τον Αύγουστο στις Φιλιππίνες, μέσω των οποίων κρίνεται η απευθείας πρόκριση στο Μουντομπάσκετ του 2014 που θα διεξαχθεί στην Ισπανία.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την κινεζική ομοσπονδία με στόχο να οδηγήσει την εθνική Κίνας
στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016. Η Κίνα τερμάτισε στην τελευταία θέση του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ των ανδρών στο Λονδίνο και οι προσδοκίες από τον Παναγιώτη Γιαννάκη είναι υψηλές, για καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Το συμβόλαιο με τον Έλληνα προπονητή δεν είναι πάντως εγγυημένο με την κινεζική ομοσπονδία να μπορεί ανά πάσα στιγμή να διακόψει τη συνεργασία της με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αν δεν καταφέρει να φέρει καλά αποτελέσματα σε μεγάλες διοργανώσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Ενημέρωσης της κινεζικής κυβέρνησης "china.org.cn."

Για πρώτη φορά κλήθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών της Κίνας και θέτουν εαυτόν υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη οι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι, Ντινγκ Γιανγκγιουχανγκ και Λι Γινγκιου των Σαντονγκ Λάιονς. Ο πρώτος είναι 19 χρονών, ενώ 22 χρόνων είναι ο δεύτερος.
Keywords
Τυχαία Θέματα