Τροχαίο στη Νίκαια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ταξί και λεωφορείο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

04:18 26/1/2023 - Πηγή: Enikos

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr το περιστατικό συνέβη γύρω στις 23:30 στη συμβολή των οδών Λαοδικείας και Κιλικίας.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα. Δύο αυτοκίνητα -το ένα ήταν ταξί- κι ένα λεωφορείο (814) που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς

– Σχιστό Καραβάς.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το ένα αυτοκίνητο, μαύρο, μάρκας Peugeot έτρεχε με υπερβολική, για τα όρια της περιοχής, ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω στο ταξί και σε ένα λεωφορείο.

Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα παρά μόνο για υλικές ζημιές.

Στο σημείο δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα, ενώ ακινητοποιήθηκαν και πολλά λεωφορεία, λόγω της κίνησης.

Δείτε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Σοβαρό τροχαίο στον Κορυδαλλό – BINTEO αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα