Εγκλημα στη Μάνη: Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος

15:29 27/11/2020 - Πηγή: Aixmi

Ο 44χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή Γυθείου, το απόγευμα της Παρασκευής και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να εξετασθεί από ψυχιάτρους γιατί ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την ψυχική του υγεία. Όπως έγινε γνωστό, πυροβόλησε την γυναίκα στο κεφάλι, πετυχαίνοντάς την με την δεύτερη φορά, καθώς την πρώτη φορά το κορίτσι έστρεψε αλλού το όπλο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 44χρονος κακοποιούσε συστηματικά και με πολλούς τρόπους την γυναίκα του για πολλά χρόνια, υπό γενική ανοχή.

Τί

ανέφερε το κορίτσι

Το κορίτσι ανέφερε στην κατάθεσή της η οποία διέρρευσε, πως το βράδυ της δολοφονίας, ο αδελφός της ήρθε στο σπίτι, έκανε μπάνιο και έφυγε και στο σπίτι έμειναν οι τρεις τους. Ο πατέρας της έδειξε στη μητέρα της κάποια μηνύματα στο κινητό του και την κατηγόρησε πως έχει εξωσυζυγική σχέση, πράγμα το οποίο εκείνη αρνήθηκε και πήρε τηλέφωνο την αδελφή του άντρα της που ήρθε σπίτι για να τον ηρεμήσει. Μετά την αποχώρησή της αδελφής του, εκείνος συνέχισε να παρενοχλεί την γυναίκα του. Μητέρα και κόρη έπεσαν για ύπνο στο δωμάτιο του κοριτσιού και ο 44χρονος εξακολουθούσε να έρχεται στο δωμάτιο του παιδιού, να κατηγορεί την γυναίκα και στην συνέχεια την έφτυσε.

“Τότε η μητέρα μου, μου είπε ότι φοβάται ότι θα τη σκοτώσει και όταν το είπε αυτό σχεδόν ταυτόχρονα άκουσα την καραμπίνα του πατέρα μου να οπλίζει. Αμέσως μετά ο πατέρας μου ήρθε μέσα στο δωμάτιο με την καραμπίνα και στοχεύει τη μητέρα μου. Εγώ σηκώθηκα αμέσως και κούνησα την καραμπίνα και ο πατέρας μου αστόχησε. Τότε η μαμά σηκώθηκε και έτρεξε, εγώ συνέχισα να πιάνω την καραμπίνα και αυτός μου έσκασε σφαλιάρα στο πρόσωπο και τότε η μαμά μου φώναξε να πάρω τηλέφωνο το 100. Πήρα και μιλούσα με την Αστυνομία ενώ ταυτόχρονα πήγα να μπω στο σαλόνι που είχε πάει η μαμά μου και ο πατέρας μου και τότε είδα τη μαμά μου στο πάτωμα με αίματα στο κεφάλι δίπλα στην καραμπίνα”.

Προσπάθησε να το κάνει να φανεί σαν αυτοκτονία;

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε στο Star, πως έχει πληροφορίες ότι ο 44χρονος είχε προαναγγείλει στην γυναίκα ότι θα την σκότωνε. Επίσης, δήλωσε πως από πηγή που θεωρεί πολύ αξιόπιστη, έμαθε πως προσπάθησε να βάλει στο χέρι του θύματος, ένα μαχαίρι και μία σφαίρα, ώστε να παρουσιαστεί σαν αυτοκτονία. Μιλώντας στο Star η αδελφή του θύματος, είπε πως η 16χρονη της είπε πως τα τελευταία λόγια της μητέρας της προς εκείνη ήταν: “Δε θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς”.

“Κακιά στιγμή” λέει ο 44χρονος
Ο 44χρονος υποστήριξε πως έπαιρνε αντιψυχωσική αγωγή τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως είναι συντετριμμένος και πως δεν θυμάται τίποτα. “Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ, σκέφτομαι πως η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ στη φυλακή”, φέρεται να δήλωσε.

Ο συνήγορος του 44χρονου Λάμπρος Μρεάνος, ανέφερε πως ο εντολέας του είναι βαθιά συγκλονισμένος. “Ισχυρίζεται ότι θόλωσε το μυαλό του και ότι ήταν μια κακιά στιγμή και ότι ζητάει συγνώμη για την πράξη του” διέρρευσε πως του είπε.

Πηγή: flash.gr

The post Εγκλημα στη Μάνη: Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα