Στη δημοσιότητα φωτό των ληστών και δολοφόνων της Πάρου

20:55 19/8/2012 - Πηγή: Aixmi

Μετά τις διώξεις σε βαθμό κακουργήματος που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Τάσου Θεοφίλου, η αστυνομία έδωσε (με εισαγγελική άδεια) στη δημοσιότητα φωτογραφίες του -τόσο σημερινές όσο και παλιότερες- καθώς και παγωμένα πλάνα από το εσωτερικό κύκλωμα της τράπεζας στην Πάρο, στις οποίες απεικονίζονται οι ληστές.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι ο Θεοφίλου είναι ο ληστής με το καουμπόικο καπέλο, που έχει παραποιήσει τα χαρακτηριστικά του με ψεύτικο μουστάκι και γενάκι. Με δεδομένο ότι το καπέλο του

έπεσε την ώρα που τον χτύπησε ο οδηγός ταξί, έξω από την τράπεζα, οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για τον δολοφόνο του άτυχου 53χρονου.

Τα χαρακτηριστικά των άλλων ληστών δεν διακρίνονται με σαφήνεια. Παρόλα αυτά έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες μήπως και κάποιος τους αναγνωρίσει. Η αστυνομία παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στο 170, ή στο 1014 ή στο 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι έρευνες και εκτός Αθηνών, καθώς ο Θεοφίλου πήγαινε συχνά σε πόλη της περιφέρειας. Πιθανολογούν, λοιπόν, ότι υπάρχει γιάφκα εκτός Αττικής. Άλλωστε, στις τσέπες του Θεοφίλου βρέθηκαν οκτώ κλειδιά και μόνο το ένα απ’ αυτά είναι του σπιτιού του. Συνεπώς, υπάρχει δρόμος μπροστά. Το σημαντικό είναι ότι έχει συλληφθεί ο φερόμενος ως δολοφόνος τους 53χρονου ταξιτζή και ότι τα επόμενα 24ωρα θα του ασκηθεί δίωξη και για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα