Υπάρχει η Ελένη Φιλίνη υπάρχουν και τα παρτσακλά…

18:19 25/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Πριν από 15 μέρες, φιλαράκι, τα είχα πάρει στο κρανίο με το «ξέπλυμα» τής Πάολας στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδοπούλου, όπου έφτασαν να τη βάλουν να τραγουδήσει (Χριστός κι Απόστολος) Μίκη και Χατζιδάκι. Χθες, όμως, ενθουσιάστηκα βλέποντας το έξοχο αφιέρωμα στον Κύριο Γιάννη Σπανό. Υπέροχα τραγούδια, ιδιαίτερες ερμηνείες, λαμπροί καλεσμένοι.

Θα μου επιτρέψεις, όμως, να σταθώ σε μία παρουσία, φιλαράκι. Της Ελένης Φιλίνη. Ήταν όλα τα λεφτά η γυναίκα. Την άκουσα να ερμηνεύει το «Φίλε» -την τραγουδάρα που έχει δοξάσει η μοναδική Τάνια Τσανακλίδου– και τρελάθηκα. Τι φωνή, τι θεατρικότητα, τι

στήσιμο. Αυθεντική, στιβαρή και εύθραυστη ταυτόχρονα, χωρίς φιοριτούρες, χωρίς τάχα μου. Και μετά την είδα να χορεύει. Αληθινή σταρ. Δεν έκανε τίποτα περιττό, τίποτα προσποιητό.

Πολύ χάρηκα, φιλαράκι μου. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη θεατρίνες με εκείνο το σπάνιο μέταλλο, από το οποίο ήταν φτιαγμένοι οι σπουδαίοι παλιοί. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν μόνο παρτσακλά, που δικαιώνουν σε κάθε εμφάνισή τους τη γιαγιά μου, που έλεγε «όπου γάμος και χαρά η Βασίλη πρώτη»…

Ακούστε τη:

Tρελάθηκα με την Ελένη Φιλίνη -Τι σχέση έχει με τα παρτσακλά;

The post Υπάρχει η Ελένη Φιλίνη υπάρχουν και τα παρτσακλά… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα