ΕΡΤ Κομοτηνής Ειδήσεις 25 Ιουλίου 2018-07-24

09:11 25/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Εθνικά
Τριήμερο πένθος από σήμερα για τους νεκρούς των πυρκαγιών της Αττικής, κήρυξε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας


Μεσίστιες από σήμερα οι σημαίες σε όλα τα Δημόσια Κτίρια μέχρι τις 26 Ιουλίου.
Με 20 άτομα και 5 οχήματα συνδράμει στο έργο της κατάσβεσης των πυρκαγιών της Αττικής η Περιφερειακή Διεύθυνση της ΠΥ ΑΜ-Θ.
Η ΕΡΤ Κομοτηνής και σήμερα και τις υπόλοιπες μέρες με έκτακτες συνδέσεις με το Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, θα ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις τους ακροατές.

Κοινωνία

Πολιτών
Οι Πρόσκοποι Ξάνθης συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Αττικής

Πολλοί σύλλογοι από Ξάνθη και Ροδόπη, ξεκίνησαν την συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας.
Ωστόσο, καλό θα είναι να υπάρχει συντονισμός και να γίνει η επικέντρωση της βοήθειας σε αυτά ακριβώς που χρειάζονται οι πυρόπληκτοι για την ανακούφισή τους.
Οι Πρόσκοποι Ξάνθης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για συλλογή ειδών ανάγκης για τους πληγέντες της Αττικής, συγκέντρωσαν χτες είδη πρώτης ανάγκης τρόφιμα (μπισκότα, κριτσίνια, φρυγανιές) φάρμακα (παιδικά σιρόπια, Betadine , Fucidin , γάζες) νερά και χυμούς και είδη καθαριότητας: πετσέτες, μωρομάντηλα, σαμπουάν και σαπούνια
Η συγκέντρωση των ειδών έγινε ΜΟΝΟ από τις 18:00-22:00, στο κτίριο των Προσκόπων, Χατζησταύρου 8 στη Ξάνθη, στον 2ο όροφο.

Κόμματα

Την οδύνη της εκφράζει η ΝΟΔΕ για την τραγωδία

Η ΝΟΔΕ Ροδόπης εκφράζει την οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Αττική εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. Κάνει λόγο πως δεν είναι ώρα απόδοσης των ευθυνών αλλά αλληλεγγύης και ενότητας.

Τα μέλη της ΝΟΔΕ Ροδόπης δηλώνουν πως θα συμμετέχουν στην προσπάθεια ανακούφισης των πυρόπληκτων

Έκκληση για συγκέντρωση βοήθειας στους πυρόπληκτους

Έκκληση προς τους πολίτες της Ροδόπης να συγκεντρώσουν την απαραίτητη βοήθεια, που χρειάζονται οι πυρόπληκτοι της Αττικής, απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.
Στο στέκι στην οδό Γεωργίου Σεφέρη, ξεκίνησε η συγκέντρωση Εμφιαλωμένων νερών, τρόφιμα μακράς διάρκειας, υγειονομικό υλικό-γάζες,βαμβάκι αλοιφές εγκαυμάτων,παυσίπονα-, χαρτικά. ΕΠισημάινεται πως δεν χρειάζονται είδη ρουχισμού. «
Επίσης υπάρχει ανάγκη για αίμα, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Τα είδη θα συγκεντρώνονται από σήμερα
το πρωί 10:30 έως 15:00 και το απόγευμα 18:00 έως 20:30.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531 553 004.

Σημεία συγκέντρωσης ειδών για τους πληγέντες των πυρκαγιών πυρόπληκτους της Αττικής στην Κομοτηνή

Η ΑΕ Κομοτηνής, Πανθρακικός και ΠΑΟΚ Κοσμίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που έχασαν μέσα σε λίγες ώρες ό,τι έκτιζαν μια ζωή.

Για τον λόγο αυτό συγκεντρώνουμε φάρμακα, πετσέτες, γάζες, μπενταντιν, πάνες, μωρομαντηλα, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης με στόχο να σταλούν την Παρασκευή στους πληγέντες.

Τα είδη συγκεντρώνονται:
•Γραφεία ΑΕ Κομοτηνής (Δ. Σοφούλη – απέναντι από την Λέσχη Κομοτηναίων, 10:00 με 13:00) – Βασίλης Στοάκης , 6936192288
•Καφενείο «Το Ραχατι», Ηροδότου 5 , Δημήτρης Πουλακίδας , 6943277035
•Scarlet Bar, Πεζόδρομος Βενιζέλου, Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου , 6980285360
Τα είδη θα συγκεντρώνονται μέχρι την Παρασκευή στις 12:00.

Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του ΕΕΣ βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα και εγρήγορση για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης στο Ν. Αττικής.

Για την αντιμετώπιση των αναγκών, όποιος θέλει μπορεί να συνδράμει με:
⦁ ξηρή τροφή μακράς διάρκειας (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα),
⦁ φάρμακα, γάζες, φυσιολογικοί οροί, αντιεγκαυματικές αλοιφές (Fucidin) και Betadine
⦁ μωρομάντηλα, παιδικές πάνες κλπ.

Η συγκέντρωση θα γίνεται σήμερα στα γραφεία του Π.Τ. Κομοτηνής του Ε.Ε.Σ.(Μαρασλή και Πύργου 1 , Πολυλειτουργικό Δήμου Κομοτηνής , 3ος όροφος ) μέχρι τις 19:00, ώστε να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.

Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης σήμερα από τις 8 έως τις 3 μ.μ και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο χώρο του Επιμελητηρίου (Καβείρων 12) για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην Αττική.

Συγκέντρωση ειδών και σε επιχειρήσεις στην Κομοτηνή

Είδη πρώτης ανάγκης, όπως ξηρή τροφή μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένεο νερό, συγκεντρώνει το κατάστημα Avant Garde στο χώρο του στην Κομοτηνή, για την αποστολή στους πυρόπληκτους της Αθήνας.

Επίσης το Πρατήριο υγρών καυσίμων Βελκόπουλος Κων/νος συγκεντρώνει ξηρά τροφή, ρούχα και φάρμακα μέχρι το πρωί της Πέμπτης. Για πληροφορίες καλέστε στο 25310-72522.

Μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου συγκέντρωση ειδών και από τους «Φιλοτέχνες»

Είδης πρώτης ανάγκης συγκεντρώνουν και τα μέλη της Στέγης Πολιτισμού, Παράδοσης & Λαογραφίας «Φιλοτέχνες», από την Τετάρτη 25 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου, για όσους θέλουν να βοηθήσουν τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον νομό Αττικής.

Τα είδη συγκεντρώνονται:
•Στο γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25) κατά τις πρωινές ώρες 10:00-14:00.
•Στην Καπναποθήκη (Γεωργίου Κονδύλη 61) στον δεύτερο όροφο την Τετάρτη από 17:00-18:30 και την Παρασκευή από 18:30-20:00.

Δωρεάν μεταφορά ειδών για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές και από το ΚΤΕΛ Ροδόπης

Το ΚΤΕΛ Ροδόπης ενημερώνει τους πολίτες της Ροδόπης πως αναλαμβάνει την δωρεάν μεταφορά στην Αθήνα, ειδών πρώτης ανάγκης ή άλλων υλικών εξέδωσε το ΚΤΕΛ Ροδόπης.

Δωρεάν αποστολή δεμάτων από τα ΕΛΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοίνωσαν πως με απόφαση της Διοίκησης και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, προσφέρει την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στα θύματα των πυρκαγιών, να αποστέλλουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Αττικής με απλά δέματα εσωτερικού από όλα τα Ταχυδρομικά Καταστήματα της χώρας έως και τις 31 Αυγούστου 2018.

Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συνδράμουν, να προσέλθουν σήμερα 18:00-21:00 στα γραφεία του Συλλόγου στην Κουρτίδη 4.

Πολιτιστικός Σύλλογος Φαναρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φαναρίου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις των πυρκαγιών στην Αττική αποφάσισε την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό τη βοήθεια προς τους πληγέντες. Ο Σύλλογος καλεί όλους τους κατοίκους του Φαναρίου αλλά και των γύρω χωριών να βοηθήσουμε ο καθένας όσο και όπως μπορεί. Οι ανάγκες αυτή τη στιγμή είναι: εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και δεν χρειάζονται μαγείρεμα (όπως κονσέρβες, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια), γάλα εβαπορέ, πάνες, μωρομάντηλα, γάζες, βαμβάκι, betadine, fucidin, depon. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει από Τετάρτη 25 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρες 18.00-21.00 στο κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαναρίου.

Πρόσκοποι Ροδόπης

Οι Πρόσκοποι Ροδόπης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων οργανώνουν επίσης δράση για συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Συγκεκριμένα, σήμερα 24/7, από τις 6 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ, στο κτίριο των Ναυτοπροσκόπων Κομοτηνής (παλαιά οδό Ξάνθης-Νικ. Πλαστήρα 6), και στο Κτηνιατρικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης (Εθν. Αντίστασης 12), συγκεντρώνουν:
• Τρόφιμα (μπισκότα, κριτσίνια, φρυγανιές).

• Φάρμακα (παιδικά σιρόπια, Betadine, Fucidin, γάζες, pulvo).
• Νερά και χυμούς.
• Είδη καθαριότητας (πετσέτες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, σαπούνια).

Περισσότερες πληροφορίες στο 6932318839.

Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής

Είδη πρώτης ανάγκης, όπως γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντιλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.ά) συγκεντρώνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, σε καταστήματα της πόλης

Σημεία συγκέντρωσης
•Σεργκενλίδης all about home
•Eponymo kid
•Οπτικά Kasparian
•Avantage
•Kasapis menswear
Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στα παραπάνω καταστήματα.

Πρωτογενής Τομέας

Θ. Κουρεμπές: «Μπαίνουν άμεσα οι Γεωπόνοι για εκτιμήσεις στα χωράφια»
Ολοκληρώνονται οι δηλώσεις ζημιάς και άμεσα μπαίνουν οι Γεωπόνοι για να κάνουν τις εκτιμήσεις των ζημιών και στις περιοχές που πλημμύρισαν, αλλά και στις καλλιέργειες καπνού.
Αυτό δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Δίκτυο ΑΜ-Θ, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Θεοφάνης Κουρεμπές.
Ο κ. Κουρεμπές έκανε λόγο για πολύ μεγάλη ζημιά στις καλλιέργειες του καπνού, έτσι όπως εγκαίρως τον ενημέρωσε το παράρτημα του ΕΛΓΑ στην Αλεξανδρούπολη.
Επι πλέον πρόσθεσε ότι η διαδικασία των αποζημιώσεων θα γίνει μέσω ΠΣΕΑ, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για εξασφάλιση κοινοτικών πόρων, μέσα από προγράμματα κλιματικής αλλαγής, προκειμένου να αποζημιωθούν οι πληγέντες και κυρίως όσων οι ζημιές δεν καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ.
Για το θέμα της αναθεώρησης του κανονισμού του ΕΛΓΑ, σημείωσε πως είναι σε εξέλιξη και πως αυτά όλα εξετάζονται για την προσθήκη και την αναπροσαρμογή των ασφαλίστρων.

Αυτοδιοίκηση
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης για την επίθεση στον Μ.Φανουράκη

Συνεδριάζει σήμερα με μοναδικό θέμα τη συζήτηση για την επίθεση στον επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών, Μανώλη Φανουράκη, το Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης.
Μετά το αίτημα 16 συμβούλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίζης, όρισε τακτική συνεδρίαση στις 20:00, με το θέμα που έχουν θέσει στην επιστολή τους προς το Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην επιστολή οι Δημοτικοί Συμβουλή του Δήμου Ξάνθης ζητούν να εκφραστεί η ομόθυμη καταδίκη και η ενιαία στάση όλου του δημοτικού συμβουλίου, απέναντι στο νοσηρό φαινόμενο που καταγράφηκε σε βάρος του Μ. Φανουράκη, να απομονωθούν και να απομονωθούν αυτές οι πρακτικές, στον πιο επίσημο τόνο από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Κύθνου στην Ξάνθη

Όπως έγινε γνωστό από το Δήμο Ξάνθης, από σήμερα μέχρι το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Κύθνου στο πλαίσιο του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ».
Οι εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στην οδό Κύθνου με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Κομοτηναίων

Γίνεται γνωστό από το Δήμο Κομοτηναίων πως σήμερα και αύριο στο πλαίσιο του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2017»,θα ασφαλτοστρωθεί η οδός Ανδρονίκου από την Αγχιάλου έως και τη Λεωφόρο Ηρώων.

Επιμελητήρια
Συνεδριάζει το Ε.Β.Ε. Ξάνθης

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα (19.30) το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1.Επικύρωση πρακτικού 5/2018 συνεδρίασης διοικητικού συμβουλίου Ε.Β.Ε. Ξάνθης
2.Α’ τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2018 εκ νέου
3.Έγκριση προκήρυξης για πρόσληψη ειδικού συνεργάτη
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το διοικητικό συμβούλιο θα συγκληθεί εκ νέου εντός της νόμιμης προθεσμίας.

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην 83η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Ξάνθης προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετέχουν στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 08 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων σχεδιάζει, όπως και πέρυσι από κοινού με τη ΔΕΘ ΑΕ, τη διοργάνωση Ημέρας Αφιερωμένης στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους καθώς επίσης και Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.
Συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Ξάνθης αναλογούν 25 τ.μ
Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι: η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και ταμειακώς ενήμερη καθώς και η φυσική παρουσία εκπροσώπου της.
Το Επιμελητήριο Ξάνθης, κατόπιν απόφασης της Δ.Ε., θα αναλάβει το κόστος για την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου, ενώ οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις, θα επιβαρυνθούν με το κόστος για την ενοικίαση εξοπλισμένου χώρου, που περιλαμβάνει τη Βασική Δομή.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Επιμελητήριο έως τις 27 Ιούλη.

Στρατός
Εορτασμός στο Στρατόπεδο Μουζιοπούλου για την Αγία Παρασκευή


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πολιούχου της Κομοτηνής Αγίας Παρασκευής, στο ομώνυμο Παρεκκλήσι του Στρατοπέδου «Λοχαγού (ΠΖ) K. ΜΟΥΖΙΟΠΟΥΛΟΥ» θα τελεστούν:Σήμερα και ώρα 18:00, Εσπερινός – αρτοκλασία, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμονα.
Αύριο στις 07:30, Θεία Λειτουργία.

Σύλλογοι
Αυτοδιοίκηση -Πολιτισμός

Η ανθρώπινη φωνή στο σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι 25-31 Αυγούστου 2018
Για δεύτερη συνεχή χρονιά , στο σπίτι που έζησε έως τα έξι του χρόνια ο Μάνος Χατζιδάκις στη ΞΑΝΘΗ, πραγματοποιείται, από 25 έως 31 Αυγούστου, το 2ο μεγάλο ερευνητικό εργαστήριο Φωνής, που διοργανώνει και διευθύνει το ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του Σπύρου Σακκά και οι στενοί του συνεργάτες Νατάσσα Ζούκα (κίνηση, αυτοσχεδιασμοί, θέατρο) και ο Ταξιάρχης Χάνος (σωματική και αναπνευστική αγωγή, παραγωγή φωνής).
Το πρόγραμμα φωνής _ ” ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ” _ πραγματοποιείται με την συμπαράσταση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ και της Φ.Ε.Ξ. με την συνεπικουρία του Μουσικού Χωριού ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΚΚΑΣ
Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και τις 10 Αυγούστου.
Κλειστά αύριο τα εμπορικά καταστήματα στην Κομοτηνή που τιμά την πολιούχο της
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΒΑΝΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα θα πρέπει να προμηθευθούν ψωμί για δύο ημέρες, λόγω της αργίας της Αγίας Παρασκευής, καθώς όλα τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της εορτής της πολιούχου της Κομοτηνής.

Αστυνομικό Δελτίο

Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός διακινητής μη νόμιμων μεταναστών
Συνελήφθη στην Εθνική Οδό Κομοτηνής στο ύψος του οικισμού Βαφέικα 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

www.ert.gr

Keywords
ΕΡΤ, ειδήσεις, περιφέρεια αττικής, δεθ αε, ξανθη, νοδε, συριζα, κομοτηνη, ΠΑΟΚ, βενιζελος, εεσ, αθηνα, κτελ, δραση, ελγα, αλεξανδρουπολη, πσεα, συντηρηση, συγκεκριμένο, συμμετοχή, θεσσαλονικη, ενωση, ΔΕΘ, θεατρο, μανο, σωματειο, ert, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, σταση εργασιας, κλειστα επαγγελματα, συλληψεις, Καλή Χρονιά, σταυροι, τσιπρας, θεμα εκθεσης 2012, ελγα αποζημιωσεις, πυρκαγιες, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αστυνομικο τμημα, περιφέρεια αττικής, το θεμα, δωρεαν, εθνικη, ελγα, ημερησια, θεμα, πλαισιο, προγραμμα, πσεα, ρουχα, σημαιες, υψος, φυσικη, ψωμι, ωρα, αγωγη, αιμα, απλα, αττικη, αφορμη, βαμβακι, βοηθεια, βραδυ, βρισκεται, γαλα, γεγονοτα, γεωργιου, γινει, γινεται, γινονται, γραφεια, δευτερο, δεθ αε, διαστημα, διευθυνση, δυνατοτητα, δηλωσεις, δομη, δικτυο, εγινε, εγρηγορση, εεσ, υπαρχει, εκθεση, εξελιξη, εξι, ενοικιαση, ζημια, ζωη, θεια λειτουργια, υγειονομικο, κρουασαν, κτιριο, κτιρια, λειτουργια, λεσχη, λογο, μεχρι το πρωι, μανο, μπισκοτα, μπορειτε, νερο, νοδε, ξηρα, οδος, οχηματα, πενθος, περιφερειακο, προγραμματα, πρωι, ρολο, σαββατο, συγκεκριμένο, συζητηση, συγκεντρωση, συμμετοχή, σπιτι, σπυρου, συλλογοι, σωματειο, τμημα, φαρμακα, φωνη, χατζιδακις, ιωαννης, οδυνη, ωρες, δημητρης, ειδη, ελληνικα, ενωση, νοσοκομειο, πεζοδρομος, πληροφοριες, ταξιαρχης, θεια, θεματα, υλικο, χανος, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα