Κοζάνη: Άγιο είχαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κοζάνης που τυλίχτηκε στις φλόγες

18:56 2/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις φλόγες τυλίχτηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης με δέκα επιβάτες που εκτελούσε το τοπικό δρομολόγιο από Βελβενδό-Σέρβια- Κοζάνη με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας επιβάτης.

Συγκεκριμένα το λεωφορείο γύρω στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής και ενώ βρισκόταν 8 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Κοζάνης στο ύψος της Τ.Κ Πετρανών επι της Ε.Ο Λάρισας- Κοζάνης

για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τυλίχτηκε στις φλόγες.

Οι επιβάτες που βρισκόταν εντός του οχήματος ενημέρωσαν τον οδηγό για περίεργη μυρωδιά που υπήρχε στο πίσω μέρος του λεωφορείου. Αστραπιαία ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα που ήδη καιγόταν εν κινήσει και κατάφερε χάριν της ψυχραιμίας του να ανοίξει τις πόρτες, ώστε να εξέλθουν οι επιβάτες τους οποίους απομάκρυνε μάλιστα σε μεγάλη απόσταση για να μην τραυματιστούν και παράλληλα αφού ενημέρωσε την πυροσβεστική προσπάθησε να σβήσει ο ίδιος την φωτιά με τον πυροσβεστήρα του λεωφορείου. Η φωτιά όμως πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών. Επι τόπου έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης με 9 πυροσβέστες που χρειάστηκαν περίπου δυο ώρες για να σβήσουν την φωτιά.

Η Εθνική Οδός Κοζάνης- Λάρισας στο ύψος της Τ.Κ Πετρανών έκλεισε για την κυκλοφορία των οχημάτων για περισσότερες από τρεις ώρες και ξανάνοιξε μετά την ρυμούλκηση και απομάκρυνση του λεωφορείο τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Π.Υ Κοζάνης.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα