5+1 ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση

15:38 22/12/2021 - Πηγή: iPop

Είναι πρωινό Χριστουγέννων. Βρίσκεσαι ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι της αδερφής σου με τη γιορτινή σου ενδυμασία όταν ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν πήρες δώρο για την αγαπημένη σου θεία. Δεν την σνομπάρεις επίτηδες! Απλά το ξέχασες. Αλλά όταν σου δίνει ένα δώρο επιλεγμένο με αγάπη και εσύ απαντάς με άδεια χέρια, θα θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Δεν θα αφήσουμε, όμως, να συμβεί κάτι τέτοιο.

Είτε το ξέχασες εντελώς, είτε δεν πρόλαβες να αγοράσεις δώρα για τους αγαπημένους σου, σκέψου ότι η λύση βρίσκεται λίγο πιο

κάτω σε αυτό το άρθρο.

Από δωροκάρτες Airbnb έως συνδρομές ψηφιακής μουσικής, αυτά τα δώρα θα παρακινήσουν τους αγαπημένους σου να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να βρουν νέα ενδιαφέροντα. Αντί για ένα πουλόβερ που προκαλεί φαγούρα ή ένα απρόσωπο κερί, αγόρασε ένα εικονικό μάθημα μαγειρικής ή πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη ηχητικών βιβλίων. Πίστεψε με, αυτά τα δώρα θα τα λατρέψουν!

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι «φτιαγμένα» για όσους έχουν σχέση;

Χριστουγεννιάτικα δώρα τελευταίας στιγμής για όσους αγαπάςΜία Airbnb Gift Card για διαμονή και “εμπειρίες”

Παρακίνησε το αγαπημένο σου πρόσωπο να επισκεφτεί ένα νέο μέρος και κάνε του δώρο μια πολυτελή διαμονή στην πόλη/χώρα όπου επιθυμεί. Οι δωροκάρτες Airbnb μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για ενοικίαση Airbnb όσο και για «εμπειρίες» της Airbnb όπως μαθήματα μαγειρικής, μαθήματα χορού ή πεζοπορίες με οδηγό.

FreepikΣυνδρομή Audiobook

Τα audiobooks είναι υπέροχο και πάρα πολύ στην μόδα. Είναι το κατάλληλο δώρο για τους ανθρώπους που αγαπάς! Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να οδηγείς και να ακούς ένα βιβλίο ή να κάνεις γυμναστική κι να μαθαίνεις μία νέα ιστορία; Δε νομίζω!

Κάνε μια πράξη αγάπης: Βιβλία για τις γιορτές που στηρίζουν καλούς σκοπούς!

Μια εφαρμογή διαλογισμού και ύπνου

Ένα δώρο για να ηρεμήσουν οι σκέψεις των αγαπημένων σου! Είναι ιδιαίτερο και σίγουρα δε θα το περιμένουν! Συνδρομή σε μια εφαρμογή διαλογισμού ή ύπνου. Το Headspace διαθέτει εργαλεία που βοηθούν στην χαλάρωση πριν τον ύπνο σου και θα σου υπενθυμίζει να αφιερώνεις λίγα λεπτά για διαλογισμό κάθε μέρα.

Εισιτήρια για συναυλίες και εκδηλώσεις

Για τους λάτρεις της μουσικής, των σπορ και των θεατρικών παραστάσεων, ένα εισιτήριο είναι το ιδανικό δώρο και θα τους κάνει τρισευτυχισμένους. Είναι ένα όμορφο δώρο που σίγουρα δείχνει πόσο καλά ξέρεις το αγαπημένο σου άτομο.

FreepikΒοήθησέ τον αγαπημένο σου να μάθει μία ξένη γλώσσα

Εάν ο αγαπημένος σου έχει προγραμματίσει ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό ή αν του άρεσε πάντα να μαθαίνει νέες γλώσσες, μπορείς να του κάνεις δώρο μια ηλεκτρονική συνδρομή σε μια πλατφόρμα ξένων γλωσσών και βοήθησέ τον να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα φυτά που θα δώσουν γιορτινή διάθεση στο χώρο σου

Μια συνδρομή για γιόγκα στο σπίτι

Αν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι είναι τύποι που λατρεύουν τη γυμναστική, μπορείς να τους βοηθήσεις να εξελίξουν αυτό που αγαπούν κάνοντάς τους δώρο μια συνδρομή σε γυμναστήριο ή σε μία πλατφόρμα ώστε να γυμνάζονται από το σπίτι. Η γυμναστική στο σπίτι γνώρισε ιδιαίτερη άνοδο κατά την περίοδο της καραντίνας και είναι μία συνήθεια η οποία έχει αγαπηθεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5+1 ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα