«Knives Out 2»: Ο ντετέκτιβ Benoit Blanc έκανε το coming out του κι εμείς τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο!

12:48 17/10/2022 - Πηγή: iPop

Το sequel της νέας ταινίας μυστηρίου του Netflix «Glass Onion: A Knives Out Mystery», δε περιλαμβάνει μόνο δολοφονίες και δράση, αλλά μας έκανε και μία πολύ ευχάριστη αποκάλυψη! Ένας χαρακτήρας έκανε το coming out του και νομίζουμε ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο αφορά την ταινία!

Ο σκηνοθέτης Rian Johnson επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, ότι ο Benoit Blanc, ο πρωταγωνιστής της ταινίας που υποδύεται ο Daniel

Craig, «προφανώς» και είναι γκέι!

Ο Daniel Craig πηγαίνει σε γκέι μπαρ για να αποφύγει την επιδεικτική αρρενωπότητα των ανδρών!

«Knives Out» – Γκέι πρωταγωνιστής: Τι αποκάλυψε ο σκηνοθέτης;

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της υπερπαραγωγής του 2019 φέρεται να αγγίζει την προσωπική ζωή του διάσημου ντετέκτιβ με μια σύντομη σκηνή που δείχνει ότι ο Blanc «ζει με έναν άντρα», σύμφωνα με το Insider.

Όταν ρωτήθηκε αν ο χαρακτήρας είναι γκέι, ο Johnson απάντησε, «Ναι, προφανώς και είναι»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αποκάλυψη του σκηνοθέτη, επικράτησε ένταση στην αίθουσα και δυσαρέσκεια.

highlights of the #glassonion press conference: kathryn hahn declaring her love for greek salads & pulling a notting hill move and rian johnson saying gay rights – benoit blanc is officially queer! when I tell you that the whole room went wild #LFF pic.twitter.com/hdBBwNDmkG

— stef (@freckledvixen) October 16, 2022

BREAKING It looks like @rianjohnson has just confirmed that Benoit Blanc is gay, answering the question with an empathetic ‘yes’ #LFF #GlassOnion pic.twitter.com/oiVBNrBR91

— The Digital Fix (@thedigitalfix) October 16, 2022

Ο Johnson συνέχισε απευθυνόμενος σε έναν ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να υποδύεται τον εραστή του Blanc στην ταινία, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο που μπορώ να φανταστώ να μου φέρνει περισσότερη χαρά από τον Benoit Blanc».

Ο Craig, εν τω μεταξύ, πρόσθεσε: «Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει με αυτό το άτομο;»

Ενώ το συγκεκριμένο cameo κρατείται ακόμα κρυφό, η ταινία περιλαμβάνει, επίσης, ερμηνείες από την Angela Lansbury και τον Stephen Sondheim, οι οποίοι και οι δύο πεθαίνουν. Πόσα spoilers να σου κάνω σε ένα άρθρο πια;

Επιπλέον, στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν και οι Kate Hudson, Leslie Odom Jr., Kathryn Hahn, Edward Norton, Janelle Monae, Jessica Henwick, Madelyn Cline και Dave Bautista και το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ξεκινά με ένα νέο μυστήριο δολοφονίας σε ένα παραδεισένιο νησί της Ελλάδας.

Η ευαίσθητη πλευρά του 007. Ο Daniel Craig αποχαιρετά τον αγαπημένο μας James Bond

«Ένας δισεκατομμυριούχος που ασχολείται με την τεχνολογία, ο Miles Bron, προσκαλεί μερικούς από τους πιο κοντινούς και αγαπημένους του για μια απόδραση στο ιδιωτικό του ελληνικό νησί, σύντομα γίνεται σαφές ότι δεν είναι όλα τέλεια στον παράδεισο», σύμφωνα με την επίσημη περίληψη. «Και όταν κάποιος αποκαλύπτεται ότι βρίσκεται νεκρός, υπάρχει καλύτερος άνθρωπος από τον Blanc για να για να διαλευκάνει το έγκλημα;»

Η ταινία, η οποία έρχεται στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου, θα προβληθεί για πρώτη φορά για περιορισμένη κυκλοφορία μιας εβδομάδας στους κινηματογράφους έναν μήνα νωρίτερα. Εμείς πάντως ανυπομονούμε!

Δες εδώ το trailer:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Knives Out 2»: Ο ντετέκτιβ Benoit Blanc έκανε το coming out του κι εμείς τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα