Γιατί έχει σταματήσει να βλέπει τα story σου; Δίνουμε απάντηση στο ερώτημα που έχει βασανίσει πολύ κόσμο

12:31 20/2/2022 - Πηγή: iPop

Είτε μιλάμε για το αντικείμενο του πόθου σου, είτε για τον σύντροφό σου με τον οποίο τσακωθήκατε, είτε για τον πρώην σου, το να μην βλέπει ένας άνθρωπος τα story κάποιο με τον οποίο σχετίζεται ερωτικά με οποιονδήποτε τρόπο είναι σίγουρα περίεργο. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, είναι σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά. Μην αγχώνεσαι! Αυτές είναι οι επικρατέστερες εκδοχές που απαντούν στο ερώτημα “γιατί δεν βλέπει τα story μου”. Είναι σημαντικό να κρίνεις ποια απάντηση σου ταιριάζει ανάλογα με την σχέση σου και τον άνθρωπο που σε απασχολεί.

Ghosting, Orbiting, Breadcrumbing: Τι είναι όλοι αυτοί

οι όροι που περιγράφουν τις σύγχρονες σχέσεις;

Γιατί δεν βλέπει τα story μου; Απαντάμε στο ερώτημα που μπορεί να σε τρελάνει

Είναι πραγματικά απασχολημένος ή του έχει συμβεί κάτι σοβαρό

Πριν κρίνεις πως κάποιος απλά σε αγνοεί ή δεν ενδιαφέρεται πλέον, σιγουρέψου πως δεν συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό. Παρόλο που κανείς δεν είναι απασχολημένος όλη την ημέρα, ωστόσο, ορισμένες σημαντικές αλλαγές στη ζωή κάποιου μπορούν να διακόψουν τα καθημερινά μοτίβα του και έτσι να οδηγήσουν σε αλλαγές συμπεριφοράς. Επίσηε, μπορεί να συμβαίνουν κάποια σημαντικά γεγονότα αυτή τη στιγμή στη ζωή του.

Θα μπορούσε να είναι απασχολημένος με μια νέα δουλειά, θα μπορούσε να έχει άγχος με την καθημερινότητα ή να είναι απασχολημένος με κάποιο θέμα υγείας ενός από τα μέλη της οικογένειάς του ή μπορεί να έχει κάποια προσωπικά προβλήματα που δεν μπορούσε μοιραστείτε με οποιονδήποτε.

Επομένως, εάν συμβαίνει αυτό, δεν σημαίνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του για εσένα ούτε ότι σε αγνοεί εσκεμμένα. Στην πραγματικότητα, είναι απλώς μια μικρή αλλαγή στη ζωή του στην οποία προσαρμόζεται και σύντομα θα επιστρέψει στην κανονικότητα.

Προσπαθεί να σε κάνει να παρατηρήσεις ότι σε αγνοεί

Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους ένας άντρας ή μια γυναίκα μπορεί να αγνοεί τα story σου στο Instagram. Ναι, μια από τις τακτικές που χρησιμοποιούν όσοι θέλουν προσοχή είναι απλώς να σε αγνοούν.

Καθώς το να σε αγνοεί κάποιος μπορεί απλώς να προκαλέσει τον ίδιο πόνο με τον σωματικό τραυματισμό, μερικές φορές χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους για να τραβήξουν την προσοχή σου.

Από το ghosting στο oversharing: Πώς να διαχειριστείς τα social media μετά τον χωρισμό; Όλοι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις

Θέλει χώρο

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μερικές φορές θέλουμε να μπλοκάρουμε την ζωή και τα συναισθήματα μας. Αυτό συμβαίνει όταν θέλουμε λίγο χώρο από τους ανθρώπους και τη ζωή συνολικά. Έτσι, αν ένας άντρας αποφασίσει να θέλει λίγο χώρο μακριά τις σχέσεις του, μπορεί απλώς να απενεργοποιήσει όλα τα πράγματα που του προκαλούν άγχος αναστάτωση ή δυσφορία.

Επομένως, εάν συμβαίνει αυτό, θα μπορούσε απλώς να αγνοήσει τα story σου, ώστε να αποσπαστεί από εσένα και να απολαύσει τον χώρο και το διάλειμμα που ήθελε τόσο πολύ.

Μπορεί να πληγωθεί από τις πράξεις σου

Αυτός είναι ένας άλλος συνηθισμένος λόγος για τον οποίο θα μπορούσε να σταματήσει να παρακολουθεί τα story σου στο Instagram. Ρώτησε τον εαυτό σου… Σταμάτησε ξαφνικά να παρακολουθεί τα sotry σου μετά από ένα συγκεκριμένο περιστατικό; Αγνοεί επίσης τα μηνύματά σου; Προσπάθησε να επικοινωνήσει κάτι την τελευταία φορά, πριν αλλάξει αυτή η συμπεριφορά;

Εάν η απάντησή σας είναι Ναι, τότε μπορεί να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει πληγωθεί από κάτι που έχεις πει ή κάνει.

Έτσι, εάν προσβληθεί από οποιονδήποτε από αυτούς τους λόγους, είναι πιθανό να δείξει τα πληγωμένα συναισθήματά του ενεργώντας αδιάφορα και θυμωμένα. Ως απάντηση, θα μπορούσε να είχε σταματήσει να παρακολουθεί το Instagram σου, ώστε να καταλάβεις τα πληγωμένα συναισθήματά του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γιατί έχει σταματήσει να βλέπει τα story σου; Δίνουμε απάντηση στο ερώτημα που έχει βασανίσει πολύ κόσμο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
, σημαδια οτι δεν βλεπει τα στορι επιτηδες
Τυχαία Θέματα
Δίνουμε,dinoume