Η νέα προσθήκη-έκπληξη στο «Κόκκινο Ποτάμι»

19:56 24/10/2022 - Πηγή: iPop

To «Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια» έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό, με τα νέα επεισόδια της σειράς να είναι γεμάτα συγκινητικές ιστορίες. Τώρα, αποκαλύφθηκε ότι θα έχουμε μια νέα προσθήκη- έκπληξη στο καστ, που δεν είναι άλλη απ’ την τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πήρα μέρος κι εγώ στα γυρίσματα του υπέροχου αυτού #serie «Το Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη! Η χαρά μου δεν περιγράφεται», έγραψε η Μαρία

Καρλάκη, ενώ δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με τον Μανούσο Μανουσάκη, τον Κωνσταντίνο Καζάκο και τον Σωτήρη Χατζάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Karlaki (@karlaki_maria)

Το τι ακριβώς θα την δούμε να κάνει, θα το ανακαλύψουμε στα επόμενα επεισόδια!

Τι βλέπουμε στη συνέχεια της σειράς;

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο; Η σωτηρία του παιδιού της Ιφιγένειας είναι γεγονός. Η ίδια προσπαθεί να εξιλεωθεί, αλλά ο Δημοσθένης δε δέχεται τη συγνώμη της. Ο Νικολαΐδης με τη Λουσίν και τον Γρηγόριο ξεκινάνε τη μεγάλη επιστροφή στο μοναστήρι. Ο Ισμαήλ σώζει τους Αντενιάν από τη νέα επίθεση του Οζάλ. Ο Χριστοδούλου οργανώνει επίθεση κατά του Δημοσθένη, για να μην κάνει αποκαλύψεις στον νέο Επίτροπο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η νέα προσθήκη-έκπληξη στο «Κόκκινο Ποτάμι» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
-έκπληξη, Κόκκινο Ποτάμι,-ekplixi, kokkino potami