Κοντά στην αξιολόγηση η Ελλάδα επιμένει ο Ντομπρόβσκις

14:26 19/4/2016 - Πηγή: iPop

Για την αξιολόγηση μίλησε ακόμα μια φορά την Τρίτη ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποίος ανέφερε πως το μόνο το οποίο χρειάζεται είναι μια τελευταία προσπάθεια από όλες τις πλευρές.

Χαρακτηριστικά ο Β. Ντομπρόβσκις επισήμανε:

Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος και αν όλες οι πλευρές κάνουν μια τελευταία προσπάθεια, τότε θα είμαστε έτοιμοι σύντομα

Για το Εurogroup της Παρασκευής:

Σχετικά με το Eurogroup το οποίο πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ ο κ. Ντομπρόβσκις

τόνισε πως «θα γίνει ένα απολογισμός της προόδου που έχει επιτευχθεί» το οποίο σήμαινε ότι «μάλλον θα έχουμε αποφάσεις στην εν λόγω συνεδρίαση».

Όπως τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν ο οποίος έδωσε το παρών στις συναντήσεις για την Ελλάδα στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ, «υπήρξε μια καταρχήν συμφωνία, η οποία θα πρέπει τώρα να συμπληρωθεί και να ολοκληρωθεί στην Αθήνα».

Τι προβλέπει;

Ο Βλ. Ντομπρόβσκις τόνισε πως η συμφωνία προβλέπει ότι «η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί με βάση τα στοιχεία και το βασικό σενάριο της Κομισιόν, ενώ θα πρέπει να προβλέψουμε και μέτρα ανάγκης για την περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σενάριο του ΔΝΤ».

Και πρόσθεσε:

Τις τελευταίες βδομάδες προχωρήσαμε πολύ με τις ελληνικές αρχές. Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης και αν όλες οι πλευρές καταβάλλουν μια τελευταία προσπάθεια, τότε θα είμαστε έτοιμοι σύντομα

The post Κοντά στην αξιολόγηση η Ελλάδα επιμένει ο Ντομπρόβσκις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα