Μάθε πώς να φτιάχνεις την viral συνταγή για cookies των New York Times – Τα σοκολατένια μπισκότα με τις 12.000 κριτικές και τα 5 αστέρια!

15:43 10/10/2022 - Πηγή: iPop

Επιτέλους θα μάθεις πώς να φτιάξεις την viral συνταγή για μπισκότα των New York Times του σεφ Jacques Torres! Αυτά τα cookies σοκολάτας διαφέρουν από όλα τα υπόλοιπα, γιατί ο αγαπημένος μας σεφ

έχει ένα μυστικό που ακολουθεί ώστε να τα κάνει φουλ τραγανά! Ποιο είναι αυτό; Ακολούθησε τα βήματα και ανακάλυψέ το μόνη σου! Θα εντυπωσιαστείς!

Cheesecake cookies χωρίς ψήσιμο – Μάθε πώς να φτιάχνεις το αγαπημένο σου γλυκό χωρίς κόπο

Συνταγή για μπισκότα New York Times: Τα υλικά που θα χρειαστείς2 φλιτζάνια μείον 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι1⅔ φλιτζάνια αλεύρι για ψωμί1¼ κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα1½ κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ1½κουταλάκια του γλυκού χοντρό αλάτι1¼ φλιτζάνια ανάλατο βούτυρο 1¼ φλιτζάνια καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 2 μεγάλα αυγά2 κουταλάκια του γλυκού φυσικό εκχύλισμα βανίλιας560 γρ. κομματάκια σοκολάταςΑλάτι

Λαχταριστά και αφράτα cookies με μαρμελάδα: Απόλαυση μοναδική σε κάθε μπουκιά!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Κοσκινίζουμε τα αλεύρια, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μπολ. Αφήνουμε στην άκρη.Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τις ζάχαρες μαζί, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα αυγά, ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας καλά μετά από κάθε προσθήκη. Ανακατεύουμε τη βανίλια. Μειώνουμε την ταχύτητα στο χαμηλό, προσθέτουμε τα ξηρά υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν, 5 έως 10 δευτερόλεπτα. Ρίχνουμε κομμάτια σοκολάτας χωρίς να τα σπάσουμε. Πιέζουμε την πλαστική μεμβράνη πάνω στη ζύμη και τη βάζουμε το στο ψυγείο για 24 έως 36 ώρες. Η ζύμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παρτίδες και μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για έως και 72 ώρες.Όταν η ζύμη είναι έτοιμη για ψήσιμο, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και αφήνουμε στην άκρη. Αφού πλάσουμε τα μπισκότα μας τα τοποθετούμε στο ταψί. Πασπαλίζουμε ελαφρά με θαλασσινό αλάτι και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν αλλά να είναι ακόμα μαλακά, 18 με 20 λεπτά. Έπειτα, μεταφέρουμε τα μπισκότα σε άλλη σχάρα για να κρυώσουν λίγο περισσότερο. Επαναλαμβάνουμε με την υπόλοιπη ζύμη ή την κρατάμε για να ψήσουμε τα μπισκότα μια άλλη μέρα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μάθε πώς να φτιάχνεις την viral συνταγή για cookies των New York Times – Τα σοκολατένια μπισκότα με τις 12.000 κριτικές και τα 5 αστέρια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα