Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε graffiti σε τοίχο της Θεσσαλονίκης μετά την επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

15:23 23/8/2022 - Πηγή: iPop

Ένα, ομολογουμένως, εντυπωσιακό graffiti για τον Μίλτο Τεντόγλου, ολοκλήρωσε ο καλλιτέχνης Μάριος Σιμόπουλος και κοσμεί εδώ και λίγες ώρες έναν τοίχο του Γενικού Λυκείου Πεύκων στην Θεσσαλονίκη.

Μίλτος Τεντόγλου: Από το παρκούρ στα Γρεβενά στην κορυφή της Ευρώπης, ένα άλμα δρόμος

Ποιος είναι ο Μάριος Σιμόπουλος;

Ο Μάριος Σιμόπουλος κατά καιρούς έχει δημιουργήσει διάφορα έργα που έχουν να κάνουν με το street art

και το graffiti και οι δημιουργίες του είναι αφιερωμένες σε αγαπημένους αθλητές. Έτσι, λοιπόν, αυτή τη φορά αποφάσισε να αποτυπώσει σε mural τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

Το graffiti για τον Μίλτο Τεντόγλου δημιουργήθηκε σε σημείο που βρίσκεται κοντά και η άλλη αγαπημένη δημιουργία του γνωστού καλλιτέχνη Μάριου Σιμόπουλου, η μορφή του Έλληνα MVP του NBA και πρωταθλητή με τους Milwaukee Bucks, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο

Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» με την 4η προσπάθειά του στα 8,52 μέτρα και με αυτό το άλμα στέφθηκε για δεύτερη φορά Πρωταθλητής Ευρώπης, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στο Μόναχο της Γερμανίας. Παράλληλα, με αυτό του το άλμα κατόρθωσε να κάνει την καλύτερη επίδοση της χρονιάς και να καταρρίψει το ρεκόρ αγώνων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου.

Γκράφιτι για τον Μίλτο Τεντόγλου / Eurokinissi

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε graffiti σε τοίχο της Θεσσαλονίκης μετά την επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα