Οι 20 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με το Tripadvisor

10:57 3/3/2021 - Πηγή: iPop

Αυτές είναι οι 20 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με το Tripadvisor και μπορεί σε αυτές να μην συναντάμε καμία ελληνική, λίγο παρακάτω όμως και συγκεκριμένα στην 21η και 24η θέση συναντάμε δύο απίστευτες παραλίες στην Κρήτη.

Στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες παραλίες για το 2021, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες του Tripadvisor, συναντάμε το Whitehaven Beach

στην Αυστραλία. Η συγκεκριμένη παραλία είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά και τις λευκές αμμουδιές της που περιέχουν 98% διοξείδιο του πυριτίου.

Αυτή την ονειρική παραλία ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Santa Maria Beach στην Κούβα και στην τρίτη, η Baia do Sancho της Βραζιλίας. Κι ενώ μέσα στις πρώτες 20 θέσεις με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου δεν συναντάμε καμία ελληνική παραλία, εμείς το ξέρουμε ότι η ομορφιά τους δεν συγκρίνεται με καμία.

Αυτές είναι οι πιο ρομαντικές παραλίες του κόσμου! Πόσες είναι ελληνικές;

Παρόλα αυτά, αυτή η λίστα δεν γινόταν να μην περιλαμβάνει καμία ελληνική παραλία και έτσι την 21η θέση κατέκτησε η λιμνοθάλασσα του Μπάλου, στον Κίσσαμο Χανίων, ενώ την 24η θέση το πανέμορφο Ελαφονήσι της Κρήτης, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο απόλυτος επίγειος παράδεισος.

© Unsplash/Roman SchmitzΑναλυτικά, αυτές είναι οι 20 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με το Tripadvisor:Whitehaven Beach, Whitsunday Island, ΑυστραλίαSanta Maria Beach, Cayo Santa Maria, ΚούβαBaia do Sancho, Fernando de Noronha, ΒραζιλίαGrace Bay Beach, Providenciales, Turks and CaicosSaint Pete Beach, Florida, ΗΠΑTurquoise Bay, Exmouth, ΑυστραλίαEagle Beach, Eagle Beach, ΑρούμπαSpiaggia dei Conigli, Lampedusa, ΙταλίαKa’anapali Beach, Hawaii, ΗΠΑBaia dos Golfinhos, Praia da Pipa, Βραζιλία

Οι προορισμοί που πρέπει να ανακαλύψεις, γιατί σε λίγα χρόνια θα έχουν εξαφανιστεί! 

Δες τις υπόλοιπες καλύτερες παραλίες του κόσμου στο mensarena.gr και ετοιμάσου να θέλεις να πας σε όλες τουλάχιστον για μια βουτιά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι 20 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με το Tripadvisor εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα