Πες μας πόσο ιδρώνεις να σου πούμε από τι έχεις γλιτώσει

17:39 11/4/2016 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε μιλήσει αρκετές έως πάρα πολλές φορές για την υγεία σου και σου έχουμε πει πως νοιάζεσαι γι΄αυτή θα πρέπει να γυμνάζεσαι. Αυτό βέβαια το οποίο δεν σου έχουμε πει είναι πως η εφίδρωση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγεία της καρδιάς σου. Οι γιατροί, λοιπόν, οι οποίοι έκαναν σχετική έρευνα σου λένε πως όσο πιο πολύ ιδρώνεις τόσο λιγότερα προβλήματα θα έχεις στη ζωή σου.

Όσο πιο πολύ ιδρώνεις τόσο πιο υγιής είσαι …

Σε έρευνα που διεξήχθη στην Αμερική και στηρίχτηκε στην «παρακολούθηση» των συνηθειών και γενικότερα της ζωής πάνω από 10.000 ατόμων τονίσθηκε πως η εφίδρωση του οργανισμού

συνδέεται με την καρδιά.

Όπως επιβεβαίωσαν μάλιστα οι γιατροί η αυξημένη ποσότητα ιδρώτα έχει αποδειχθεί σημαντικός σύμμαχος για την υγεία του ατόμου, καθώς περιορίζει τον κίνδυνο εγκεφαλικής βλάβης και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Οι γιατροί επίσης επισήμαναν πως αν και οι γυναίκες έχουν περισσότερους ιδρωτοποιούς αδένες, η εφίδρωση των ανδρών είναι σαφώς εντονότερη.

Στη συγκεκριμένη έρευνα οι γιατροί οι οποίοι συμμετείχαν επίσης διαπίστωσαν πως η άσκηση η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εφίδρωση μειώνει επίσης και την αρτηριακή πίεση, το σωματικό βάρος αλλά και τον διαβήτη.

The post Πες μας πόσο ιδρώνεις να σου πούμε από τι έχεις γλιτώσει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα