Πώς ήταν οι πρωταγωνιστές του Harry Potter στην πρώτη ταινία το 2001 και πώς είναι σήμερα (Photos)

20:40 4/1/2022 - Πηγή: iPop

Έχουν περάσει 20+ χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες η πρώτη ταινία του Harry Potter, που έμελλε να ανοίξει τον δρόμο για ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Harry Potter; Οι ηθοποιοί της σειράς ταινιών που βασίζονται στα βιβλία της J. K. Rowling ξανασυναντήθηκαν στο reunion που ετοίμασε το HBO

Max κι εμείς σου δείχνουμε φωτογραφίες τους απ’ το 2001 και το 2021 δίπλα- δίπλα!

Η αλλαγή φυσικά είναι μεγάλη, αφού στην πρώτη ταινία οι ηθοποιοί ήταν… παιδάκια και σήμερα είναι ενήλικες! Αν μιλήσουμε μόνο για τους 3 βασικούς πρωταγωνιστές, αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Daniel Radcliffe στην πρώτη ταινία ήταν μόλις 12 ετών, η Emma Watson 11 ετών και ο Rupert Grint είχε γίνει 13 χρονών!

20 χρόνια μετά, οι 3 ηθοποιοί πλέον είναι κάτι παραπάνω από 30 ετών και δεν σταματούν να μας θυμίζουν τον παλιό τους εαυτό, απλώς πιο ώριμο!

Τότε και σήμερα οι πρωταγωνιστές του Harry Potter

Daniel Radcliffe (Harry Potter)

Emma Watson (Hermione Granger)

«Ένιωθα πολύ μόνη»: Παραλίγο οι ταινίες του Harry Potter να έμεναν χωρίς την Ερμιόνη – Όσα αποκάλυψε η Emma Watson

Rupert Grint (Ron Weasley)

Bonnie Wright (Ginny Weasley)

Tom Felton (Draco Malfoy)

Matthew Lewis (Neville Longbottom)

James και Oliver Phelps (Fred και George Weasley)

Αξίζει να τονίσουμε πως το Reunion του Harry Potter τίμησε με πολύ συγκινητικό τρόπο όλους τους ηθοποιούς που εμφανίστηκαν στις ταινίες και δεν βρίσκονται πια στη ζωή:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς ήταν οι πρωταγωνιστές του Harry Potter στην πρώτη ταινία το 2001 και πώς είναι σήμερα (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα