Πρίγκιπας Harry: Πίστευα ότι το γονίδιο της Meghan Markle θα υπερισχύσει, αλλά έκανα λάθος! Το ginger είναι δυνατό!

19:56 11/1/2023 - Πηγή: iPop

Ο Πρίγκιπας Harry έδωσε μια ακόμα συνέντευξη στο πλαίσιο της προώθησης της αυτοβιογραφίας του και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε εκτενώς στο… ginger γονίδιο!

Συγκεκριμένα, ο Πρίγκιπας είπε στον Stephen Colbert ότι ο γιος του, Archie, και η κόρη του, Lili, κληρονόμησαν τα διάσημα κόκκινα μαλλιά από την οικογένεια της Πριγκίπισσας Diana.

Αστειεύτηκε για το πώς τα δύο μικρά παιδιά του, τα οποία είναι οι καρποί του έρωτά του με την Meghan Markle,

κληρονόμησαν τα εμβληματικά κόκκινα μαλλιά του.

Προς το τέλος της εκπομπής, ο παρουσιαστής έδειξε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του 2021 του Harry και της Meghan, η οποία περιείχε την πρώτη δημόσια φωτογραφία τους ως τετραμελή οικογένεια.

«Εδώ είναι άλλη μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία. Η κόρη σου, Lilibet, ο γιος σου, Archie, φυσικά η σύζυγός σου, Meghan. Η κόρη σου Lilibet ονομάστηκε προς τιμήν της Βασίλισσας», είπε ο Colbert, αναφερόμενος στη γιαγιά του Harry. «Το να κάνουμε παιδιά μας βοηθά να θυμόμαστε αυτά που χάσαμε. Βλέπεις τη μητέρα σου ή τον παππού σου σε κάποιο από τα παιδιά σου;», ρώτησε.

«Σίγουρα τη μαμά μου. Το γονίδιο τζίντζερ είναι ισχυρό!», είπε ο Πρίγκιπας Harry αστειευόμενος καθώς το κοινό του στούντιο γελούσε.

«Κοιτάξτε το. Και οι δύο είναι κοκκινομάλλες», είπε ο οικοδεσπότης.

View this post on Instagram

A post shared by Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

«Το γονίδιο Spencer είναι πολύ, πολύ ισχυρό», παρενέβη ο Harry, αναφερόμενος στη μητρική πλευρά της οικογένειας. «Πραγματικά, ειλικρινά σκέφτηκα στην αρχή της σχέσης μου [με τη Meghan] ότι αν αυτό πάει μακριά και έχουμε παιδιά ότι δεν υπάρχει περίπτωση το γονίδιο τζίντζερ να μπορέσει να σταθεί απέναντι στα γονίδια της γυναίκας μου, αλλά έκανα λάθος!».

Σημειώνεται ότι και τα τρία αδέρφια της πριγκίπισσας Diana -η Λαίδη Jane Fellowes, η Λαίδη Sarah McCorquodale και ο Charles, 9ος κόμης Spence- έχουν φυσικά κόκκινα μαλλιά. Ο Harry αστειεύτηκε για το χρώμα των μαλλιών του όταν συλλογιζόταν τις πρώτες μέρες της σχέσης του με τη σύζυγό του στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Harry & Meghan, που έκανε το ντεμπούτο του τον Δεκέμβριο.

«Θυμάμαι ότι η οικογένειά μου τη συνάντησε για πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκε απίστευτα. Μερικοί από αυτούς δεν ήξεραν τι να κάνουν με τον εαυτό τους», είπε ο Harry, αφού το ζευγάρι ξαναδιηγήθηκε την ιστορία της πρώτης συνάντησης της Meghan με τη βασίλισσα Ελισάβετ. «Νομίζω ότι εξεπλάγησαν. Ίσως εκπλαγούν που ένας τζίντζερ θα μπορούσε να ρίξει μια τόσο όμορφη και τόσο έξυπνη γυναίκα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πρίγκιπας Harry: Πίστευα ότι το γονίδιο της Meghan Markle θα υπερισχύσει, αλλά έκανα λάθος! Το ginger είναι δυνατό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα